Netflix deelt eerste trailer van überflauwe komedie 'The Wrong Missy'

Netflix deelt eerste trailer van überflauwe komedie 'The Wrong Missy'

De film met o.a. David Spade en Rob Schneider is vanaf 13 mei te zien.

Netflix heeft een trailer online gezet van The Wrong Missy, een nieuwe komedie over een man die z'n droomvrouw ontmoet en haar uitnodigt voor een bedrijfsuitje naar een vakantieresort. Als op het vliegveld een vreselijke blind date uit het verleden opduikt om met hem het weekend door te brengen, beseft hij dat hij de verkeerde heeft zitten sms'en.


Nadat Tim (David Spade) het meisje van z'n dromen - Missy - heeft ontmoet, besluit hij haar gelijk te sms'en en dat gaat allemaal vrij soepel. Zelfs zo soepel dat hij haar uitnodigt voor een werkuitje in Hawaii.

Verkeerde Missy
Eenmaal op het vliegveld komt Tim er echter achter dat hij met een andere Missy (Lauren Lapkus) heeft zitten sms'en, een afgrijselijke blind date die hij ooit heeft gehad. Nu moet hij met de verkeerde Missy het weekend doorbrengen.

The Wrong Missy is de nieuwste film van grappenmaker en regisseur Tyler Spindel (Father of the Year, Deported). De rest van de cast bestaat uit Nick Swardson, Geoff Pierson, Jackie Sandler, Molly Simms, Sarah Chalke, Chris Witaske en Rob Schneider.

The Wrong Missy is vanaf 13 mei te zien op Netflix.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair