Lady Death dan eindelijk in het MCU te zien?

Lady Death dan eindelijk in het MCU te zien?

En keert superslechterik Thanos toch terug?

Jim Starlin is de bedenker van Thanos. Volgens hem is de kans groot dat een ander personage waar hij veel mee heeft gedaan in de comics waar hij aan werkte, naar het MCU komt.

In de comics wil Thanos de helft van al het leven vernietigen omdat hij hoopt daarmee Lady Death te kunnen versieren. Zij keurt zijn massaslachtingen telkens weer goed. Maar in de films rond de Infinity Stones, wil Thanos enkel balans terugbrengen naar het universum en denkt hij dat het doden van de helft van al het leven dat doet.

De dood
Starlin vertelde dat Lady Death een goede optie is in het MCU. "Ze vertelden me snel dat ze het gevoel hadden dat het filmpubliek nog niet klaar zou zijn voor abstracte entiteiten," vertelde Starlin. "Maar met de volgende Doctor Strange-film, betreden ze die wereld. Dus als er ooit nog Thanos-films komen, dan zou het mij niet verrassen als Mistress Death ook langskomt."

Starlin heeft natuurlijk wel een punt; in Doctor Strange in the Multiverse of Madness worden mogelijk enkele spannende en bizarre kanten van het filmuniversum geopend. De kans is groot dat op een gegeven moment diverse figuren te zien zijn die tot nu toe te vreemd waren.

Ooit was het idee bijvoorbeeld dat de Living Tribunal te zien zou zijn in Avengers: Infinity War. Dat deed men niet omdat het toch iets te vreemd was. "Als je het idee van het Living Tribunal omarmt, dan opent dat een heel nieuwe era," vertelde schrijver Stephen McFeely nog daarover. "Ik weet niet of mijn oma dat zou begrijpen."

NieuwsFilm

meest populair