Zit Spider-Man in 'Venom: Let There Be Carnage'?

Zit Spider-Man in 'Venom: Let There Be Carnage'?

Het begint er zo langzaam wel op te lijken!

De tweede Venom-film heet officieel Venom: Let There Be Carnage. En acteur Tom Hardy lijkt erop te hinten dat Spider-Man te zien zal zijn in de film.

Hardy debuteerde in 2018 als Eddie Brock, a.k.a. Venom. De film bleek een groot box office succes en bracht 856,1 miljoen dollar op. Door dat succes kon Sony inzetten op de ontwikkeling van meer materiaal rond Venom en werd een vervolg besteld. Dat komt op 25 juni 2021 uit in de bioscoop.

Venom vs Spiderman
Op zijn Instagram-pagina plaatste Tom Hardy een foto die erop wijst dat Venom mogelijk samen met Spider-Man te zien zal zijn. De foto werd vervolgens verwijderd, maar diverse mensen wisten er voor die tijd een screenshot van te maken. Hieronder de foto:




We horen al langer verhalen over een rol voor Spider-Man in de films van Sony. Tom Holland speelt die rol in het MCU, wat alleen mogelijk is door de deal tussen Sony en Marvel. Venom maakt geen onderdeel uit van het MCU, maar het gerucht gaat al langer dat Holland een cameo krijgt in het Venom-universum.

Daar komt bij dat Morbius in de vorm van Michael Keatons Vulture zelfs een rol heeft voor een MCU-personage. Het zou dus goed kunnen dat Spidey echt in Venom 2 speelt!

NieuwsFilm

meest populair