Netflix kaapt bioscoopfilm met Henry Cavill als Sherlock Holmes!

Netflix kaapt bioscoopfilm met Henry Cavill als Sherlock Holmes!

Ook deze bioscoopfilm gaat rechtstreeks naar streaming.

De afgelopen weken werd bekend dat er een aantal films niet meer in de bioscoop zullen verschijnen, met dank aan de coronacrisis. Denk maar aan de grote animatiefilms Trolls World Tour en Scoob!. Nu is duidelijk geworden dat de live action Sherlock Holmes spin-off Enola Holmes naar het kleine scherm gaat.

Het is Netflix die de rechten van Legendary Entertainment heeft overgenomen en dit houdt de film van dus het witte doek. De verfilming van de boekenreeks van schrijver Nancy Springer heeft rollen voor onder meer Millie Bobby Brown, Henry Cavill en Helena Bonham Carter.

Sherlock Holmes spin-off
De film van regisseur Harry Bradbeer gaat over het personage Enola Holmes (Brown), de tienerzus van de bekende speurneus Sherlock Holmes (Cavill). Haar moeder verdwijnt op mysterieuze wijze en dat triggert de Holmes-kwaliteiten in de 16-jarige Enola. Ze belandt in een complot.

Een verschijningsdatum is nog niet bekend. Deze wordt ongetwijfeld spoedig onthuld. Eerder kocht Netflix al de rechten voor de bioscoopfilm The Lovebirds.

NieuwsFilm

meest populair