Wonderlijke ode aan Marvel-films één jaar na 'Avengers: Endgame'

Wonderlijke ode aan Marvel-films één jaar na 'Avengers: Endgame'

Een jaar geleden ging Avengers: Endgame in première.

Marvel laat zich vertalen naar 'wonder' en de afgelopen circa 10 jaar wist Marvel Studios ook daadwerkelijk een kleiner wonder te realiseren. Met Iron Man uit 2008 werd er een franchise gelanceerd die niet alleen bakken met geld opleverde. De 23 films werden stuk voor stuk voldoende tot zeer goed ontvangen door critici en publiek.

Bijna exact een jaar geleden verscheen Avengers: Endgame in de bioscoop en daarin zagen we hoe de zes grootste Avengers met uiteraard de nodige hulp wraak namen op de superschurk Thanos. Voor velen was het een voortreffelijke afsluiting van de Infinity Saga.

Wonderlijke ode
Hieronder zie je een korte, pakkende ode met de titel Whatever It Takes aan de 23 bioscoopfilms in het Marvel Cinematic Universe, gemaakt door Gamerstrix. De muziek is van Imagine Dragons.


En hieronder zie je zes niet gebruikte affiches voor de zes voornaamste Avengers in de Infinity Saga: Chris Evans' Steve Rogers / Captain America, Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man, Chris Hemsworths Thor, Scarlett Johanssons Natasha Romanova / Black Widow, Mark Ruffalo's Bruce Banner / Hulk en Jeremy Renners Clinton Barton / Hawkeye.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair