Cap vs Cap-gevecht in 'Avengers: Endgame' verstopt wel heel gaaf detail

Cap vs Cap-gevecht in 'Avengers: Endgame' verstopt wel heel gaaf detail

Dit wist je zeker niet over de epische Marvel-film!

Avengers: Endgame bevat een heel bijzonder moment waarin Captain America het tegen Captain America opneemt. Het was een moment waarop vele Marvel-fans vermoedelijk zaten te juichen in de bioscopen.

Nu blijkt het niet alleen een enorm gaaf moment in de film te zijn, maar blijkt er ook iets moois in verborgen te zitten. Via Digital Spy onthulde stunt coördinator Sam Hargrave dat de man in het pak tegenover Chris Evans zijn broer Daniel is. Dat is interessant, want de broers delen op een gegeven moment het scherm.

Samen in het pak
Goed, het heeft enige uitleg nodig. Sam Hargrave was in Captain America: The Winter Soldier en The Avengers stunt double voor Chris Evans. Tegen de tijd dat Endgame voorbij kwam, vormde dat een kans voor de broers om samen in beeld te komen.

"Daarom trok ik het pak weer aan. Marvel is hier echt heel goed in. Er zit veel digitale vervanging van gezichten in en er zijn een paar epische momenten waarop je de gebroeders Hargrave met elkaar ziet vechten in Avengers: Endgame," vertelde Sam Hargrave. "En daarom deed ik het ook. Je mag het aan je kinderen vertellen, en aan je kleinkinderen. Dat je mij en mijn broer kan zien vechten."

NieuwsFilm

meest populair