Hoe onherkenbaar wordt Colin Farrell als The Penguin in 'The Batman'?

Hoe onherkenbaar wordt Colin Farrell als The Penguin in 'The Batman'?

Het was eerst nog onduidelijk of hij The Penguin in de film van Matt Reeves wel door make-up prothesen zou worden ondersteund.

Acteur Rob McClure, die de hoofdrol speelt in de theaterversie van Mrs. Doubtfire op Broadway, heeft tijdens een videochat een interessant weetje over The Batman onthuld.

McClure bracht onlangs een bezoekje aan het effectenbedrijf dat zijn make-up prothesen maakt om de rol van de Schotse nanny te spelen die zo beroemd werd gemaakt door wijlen Robin Williams.

Tijdens zijn bezoek kwam hij erachter dat het bedrijf in kwestie ook werkt aan The Batman van regisseur Matt Reeves. McClure kreeg het op de een of andere manier voor elkaar om het ontwerp te zien dat gebruikt zal worden voor Colin Farrell als schurk The Penguin in de film.

Een onherkenbare Farrell?
McClure gaf aan dat de nodige make-up prothesen zullen worden gebruikt om Farrell om te toveren tot The Penguin in de langverwachte superheldenfilm.

Dit lijkt te bevestigen dat de Ierse acteur de nodige fysieke aanpassingen zal ondergaan voor de film. Eerder dit jaar gaf Farrell nog aan dat ze nog werkten aan de look van het personage. Het lijkt er nu op dat het geen simpele gangster wordt die zichzelf The Penguin noemt, maar ook echt iemand die er enigszins uitziet als het dier.

De opnames van The Batman liggen ondertussen nog steeds stil. De releasedatum is hierdoor opgeschoven naar oktober 2021.

NieuwsFilm

meest populair