Heerlijk maffe trailer 'We Are Little Zombies'

Hier word je blij van!

We Are Little Zombies is geen zombiefilm, maar een Japanse kruising tussen een zwarte komedie en een rockmusical. De film, die eerder dit jaar in première ging tijdens Sundance, gaat over vier kinderen die allemaal hun ouders zijn verloren, en besluiten samen een rockband te vormen. Check snel de heerlijke trailer!


De film, die in Japan de titel Wî â Ritoru Zonbîzu draagt, gaat over vier wezen - Hikari, Ikuko, Ishi en Takemura - die elkaar ontmoeten op het moment dat hun ouders in stof opgaan. Geen van hen laat een traan tijdens dit tragische moment. Het zijn net zombies, zo zonder enige emotie.

Rockband
Zonder familie, toekomst, dromen of mogelijkheid op vooruitgang, besluiten de jongens om met behulp van een spelcomputer, een oude elektrische basgitaar en een verkoolde wok een rockband te beginnen en hiermee de wereld te veroveren.

De vier kids worden gespeeld door Keita Ninomiya, Satoshi Mizuno, Mondo Okumura en Sena Nakajima. We Are Little Zombies van schrijver en regisseur Makoto Nagahisa moet later dit jaar nog uitkomen in de States, hoewel dit door het coronavirus natuurlijk allesbehalve een zekerheid is.


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair