De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Extraction (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Hargrave | Cast: Chris Hemsworth, Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda, e.a.
De geharde huurling Tyler Rake wordt ingehuurd door een Indiase drugsbaas om diens ontvoerde zoontje Ovi te redden uit de klauwen van een rivaliserende bende. Daarvoor moet Rake afreizen naar Bangladesh, waar hij belandt in de levensgevaarlijke onderwereld van de hoofdstad Dhaka. Ondertussen zoekt Rake ook zelf naar verlossing.

The Willoughbys (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kris Pearn | Cast: Will Forte, Maya Rudolph, Ricky Gervais, e.a.
Pa en ma Willoughby lanterfanten de hele dag en kijken nauwelijks om naar hun vier kinderen (en dan wordt er op een dag ook nog eens een weesbaby te vondeling gelegd voor hun deur). De kinderen zijn ervan overtuigd beter af te zijn zonder hun vreselijk egoïstische ouders en bedenken daarom een geniepig plan om van hen af te komen zodat zijzelf op avontuur kunnen gaan.

El Silencio del Pantano (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Vigil | Cast: Pedro Alonso, Nacho Fresneda, Carmina Barrios, e.a.
Voormalig journalist 'Q' schrijft nu misdaadromans. Zijn boeken zijn erg succesvol en hij wordt door zijn fans op handen gedragen, maar in het echte leven blijkt Q niets meer dan een koelbloedige psychopaat te zijn die tijdens het 'onderzoek doen voor zijn nieuwe boeken' de grens tussen fictie en relatie zonder pardon laat vervagen. Nu is een corrupte hoogleraar het slachtoffer.

Domino (2019)
Bekijk de afbeelding Regie: Brian De Palma | Cast: Nikolaj Coster-Waldau, Guy Pearce, Carice van Houten, e.a.
De Deense detective Christian gaat samen met zijn collega Lars af op een melding van huiselijk geweld - waarachter een terreurcomplot blijkt te schuilen. Lars overleeft de confrontatie met de dader niet. Christian is vervolgens vastberaden om de terroristen tegen te houden. Dat doet hij samen met Alex in een speurtocht die hen naar Spanje leidt, waarbij ze ook nog eens gedwarsboomd worden door een illegaal opererende CIA-agent.

Circus of Books (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rachel Mason | Met: Karen Mason, Barry Mason, Alexei Romanoff, e.a.
In deze intieme en onconventionele documentaire draait het om Karen en Barry Mason, een bescheiden Joods echtpaar dat decennialang de pornowinkel 'Circus of Books' runde in Los Angeles. Dochter Rachel legt als regisseuse het verhaal van haar ouders vast, die hun zaak - die al snel uitgroeide tot hotspot voor de lokale regenbooggemeenschap - ooit begonnen uit geldnood en lang geheim hebben proberen te houden voor hun naasten.


En verder onder meer...

Thriller
The Plagues of Breslau (2018)

NieuwsFilm

meest populair