'Tenet' en 'Wonder Woman 1984' gewoon in de bioscoop

'Tenet' en 'Wonder Woman 1984' gewoon in de bioscoop

Dit laten de grote bazen van Warner Bros. weten.

Vanwege het coronavirus lopen heel wat films maanden vertraging op en worden sommige zelfs rechtstreeks op streamingdiensten geplaatst. Warner Bros. laat nu weten dat Wonder Woman 1984 en Tenet wel gewoon in de bioscoop te zien zullen zijn.

De nodige studio's hebben hun releasekalenders flink moeten aanpassen. Recentelijk ging ook een Wonder Woman 1984 gerucht rond, namelijk dat deze misschien direct naar streaming zou gaan. Regisseuse Patty Jenkins zei toen nog: ''Ik hoop het niet, de film is gemaakt voor het grote scherm''.

Tenet
Ook is het nog verre van zeker of Christopher Nolan's Tenet zijn oorspronkelijke releasedatum in juli haalt. Hier wordt hier dus eveneens gesproken over een alternatief. Maar nu laten de grote bazen bij Warner Bros. weten dat beide films in de bioscoop zullen uitkomen.

''We blijven de bioscopen en onze partners steunen. Films die in cinema's verschijnen hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in ons ecosysteem. We zijn voorstanders van creatief werk, dat in de bioscoop altijd het beste uit de verf komt. Wonder Woman 1984 en Tenet horen daar ook bij en zullen dan ook op de grootste schermen te zien zijn''.

NieuwsFilm

meest populair