Wordt Marvel-acteur de nieuwe Dracula?

Wordt Marvel-acteur de nieuwe Dracula?

Sebastian Stan heeft er zeker zin in!

Blumhouse Productions doet het erg goed. De studio, die voornamelijk horrorfilms maakt, gaat nu voor een Dracula-film. Deze rol zal misschien wel ingevuld gaan worden door Marvel-acteur Sebastian Stan.

Blumhouse Productions is zeer succesvol. De studio maakt geregeld films met een maar klein budget, maar deze brengen bijna altijd weer gigantisch veel op aan de box-office. Ook geeft de studio regisseurs als James Wan en Jordan Peele veel vrijheid, iets wat vaak goed uitpakt. Zo bracht Blumhouse recentelijk nog The Invisible Man uit, die sterk werk onthaald.

Dracula
Onlangs werd nog bekendgemaakt dat regisseuse Karyn Kusama (o.a. bekend van Jennifer's Body en The Invitation) de Dracula-film zal inblikken. Sebastian Stan, die Bucky Barnes / the Winter Soldier in diverse Marvel-films speelt, heeft zich alvast kandidaat gesteld voor de hoofdrol.

De acteur laat er geen gras over groeien en contacteerde direct Kusama, met wie hij al eerder heeft gewerkt, namelijk aan de film Destroyer.

''Ik heb haar meteen een e-mail gestuurd en benadrukt dat ik zeer geïnteresseerd ben in de rol. Ik benadrukte dat ik, net als Dracula, van Roemenië afkomstig ben. Ze antwoordde dat ze zich daarvan bewust is, maar dat ze vanwege de pandemie nog niet veel kan doen maar mij hoopt te kunnen treffen wanneer de situatie dat toelaat''.

NieuwsFilm

meest populair