Smart Hulk-onthulling in 'Avengers: Infinity War' werkte 'totaal niet' volgens Marvel-icoon

Smart Hulk-onthulling in 'Avengers: Infinity War' werkte 'totaal niet' volgens Marvel-icoon

Scenarioschrijver Christopher Markus deed gisteren mee met een #QuarantineWatchParty voor de film.

Eén van de meest besproken weggeknipte momenten uit Avengers: Infinity War (2018) is de scène waarin Bruce Banner en de Hulk (Mark Ruffalo) samensmelten tot Smart Hulk tijdens het grote gevecht in Wakanda. Scenarioschrijver Christopher Markus vertelt nu opnieuw waarom dit moment niet werkte.

Marvel onthulde deze scène vorig jaar op de Infinity Saga-boxset. "In deze scène zou oorspronkelijk de geboorte van Smart Hulk bevatten. Dat moment is zelfs opgenomen en alles", tweette Markus gisteren via @ComicBook tijdens een #QuarantineWatchParty voor Infinity War. "Ruffalo speelde dit geniaal; dat geruzie met zichzelf. Toch werkte het totaal niet in de film".

Vals teken van hoop
Eerder legde Markes uit dat het eindgevecht in Wakanda gewoonweg het 'verkeerde moment' was voor de Smart Hulk-onthulling. "Het was een positief moment, terwijl de rest negatief was", vertelde hij toen aan The New York Times. De Avengers waren immers duidelijk aan de verliezende hand.


Bekijk de afbeelding
Transformatie buiten beeld
In Avengers: Endgame (2019) was de samensmelting van Banner en de Hulk in Smart Hulk niet letterlijk te zien. In die film werd verteld dat de twee tegenpolen één waren geworden na achttien maanden te hebben doorgebracht in een gammalab.

NieuwsFilm

meest populair