Brad Pitt kruipt in de huid van dokter Fauci

Brad Pitt kruipt in de huid van dokter Fauci

Verkleed als de beroemde viroloog verklaart hij Trump's gezondheidsadviezen.

Tijdens de Saturday Night Live zien we wel vaker acteurs in de huid van bekendheden kruipen en deze keer was Brad Pitt aan de beurt. Hij speelde zaterdagavond de viroloog Anthony Fauchi, de directeur van het Amerikaanse nationale instituut voor infectieziekten.

Verkleed als Fauchi nam Pitt de tijd om de adviezen van Donald Trump over de bestrijding van het coronavirus te corrigeren. Zo kwam de president een paar dagen terug nog onder vuur te liggen nadat hij had gezegd dat het misschien wel mogelijk zou zijn desinfectiemiddelen te injecteren en dat er snel een vaccin zou zijn.

Brad Fauchi
''Er is heel veel verkeerde informatie over het virus" begint Pitt als de beroemde viroloog, die eraan toevoegde te willen ophelderen ''wat de president probeerde te zeggen''. Ook spoort hij de mensen aan om niet te luisteren naar alle vreemde tips om het virus te bestrijden. Het volledige filmpje is hieronder te zien.



Bedanken
Op het einde wordt Pitt weer 'zichzelf' door de echte Fauci toe te spreken: ''Bedankt voor je kalmte en helderheid in deze vreemde tijd. Ook wil ik alle zorgmedewerkers, noodhulp-personeel en hun families bedanken voor hun werk aan de frontlinie''.

Grappig genoeg werd Fauci een tijdje geleden nog gevraagd wie hem zou moeten spelen tijdens een SNL-aflevering. Toen wees de arts Pitt nog aan als degene die hem het best zou kunnen neerzetten.

NieuwsFilm

meest populair