Guillermo del Toro brengt ons meer 'Scary Stories To Tell In The Dark'

Guillermo del Toro brengt ons meer 'Scary Stories To Tell In The Dark'

Mazzel dus voor de fans, er komt een vervolg!

Heb jij vorig jaar genoten van Scary Stories To Tell In The Dark? Goed nieuws dan voor jou, want Paramount Pictures en Entertainment One hebben groen licht gegeven aan de productie van een sequel.

Het eerste deel was gebaseerd op het populaire werk van Alvin Schwartz en draaide om een jong meisje dat haar gekwelde leven vol nachtmerries omzette in een serie enge verhalen. Wanneer een groepje tieners haar huis verkent op onderzoek naar een reeks macabere moorden, ontdekken ze al snel dat haar 'verzonnen' monsters maar wat echt zijn.

Guillermo del Toro
De film was een redelijk succes met een opbrengst van $105 miljoen dollar tegenover een productiebudget van $28 miljoen dollar. Het lijkt erop dat het voltallige creatieve team terugkeert met regisseur André Øvredal, schrijvers Dan en Kevin Hageman én producer Guillermo del Toro. Laatstgenoemde zal ook weer meeschrijven aan de plot.

Voorlopig hebben ze genoeg om uit te putten, want de romans van Schwartz zitten vol met verhalen. Een releasedatum is nog onbekend.

NieuwsFilm

meest populair