Bijna maakte dit personage haar live-action debuut in 'Star Wars: Attack of the Clones'

Bijna maakte dit personage haar live-action debuut in 'Star Wars: Attack of the Clones'

Ahsoka Tano kon bijna in de film voorkomen!

Het lijkt erop dat Star Wars: Attack of the Clones ons in 2002 al bijna iets heel gaafs had gebracht, namelijk een live-action versie van Ahsoka Tano. Dat personage maakt straks haar live-action debuut in het tweede seizoen van The Mandalorian en wordt gespeeld door Rosario Dawson.

Dat vertelt Dave Filoni, die het personage samen met George Lucas bedacht en jarenlang haar verhaal uitbouwde in de franchise. De geschiedenis van het personage blijkt heel interessant te zijn.

Ahsoka Tano
"In het begin noemden we haar Ashla. Dat was in 2005 en werkte voor mij op meerdere niveaus. Ik geloof dat het de naam was die we aan een van de jonge Jedi gaven die Yoda trainde in Attack of the Clones. Onder hen bevond zich een klein Togruta-meisje. We speelden met het idee dat dit misschien Ahsoka kon zijn, maar voor ons gevoel werkte dat niet, want ze was te jong in de film."

Het personage werd de afgelopen jaren enorm populair en bedacht door Lucas. "George zei, 'Dit wordt Anakin Skywalkers Padawan, want ik wil dat hij een Padawan heeft. Mensen verwachten dat niet en het geeft hem iemand om iets aan te leren, wat zorgt voor een geweldige dynamiek tussen hem en Obi-Wan en haar'. In het begin leek dat een absurd idee, maar zo werkt het vaker met George. Hij ziet dingen en vertrouwt zijn instincten en gaat er dan gewoon voor. En zo bedacht hij een personage dat nu enorm geliefd is."

NieuwsFilm

meest populair