Algemeen

Waarom Captain Marvel zo kort in 'Avengers: Endgame' te zien is

De superheldin was eigenlijk maar heel kort te zien in Avengers 4.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In Avengers: Endgame zien we Captain Marvel eigenlijk alleen in het begin en aan het einde. De krachtige Marvel-heldin van actrice Brie Larson had dus zeer weinig schermtijd. Maar waarom eigenlijk?

Tijdens de Watch Party van Endgame met heel wat cast & crew-leden werd duidelijk waarom dat zo is. Christopher Markus en Stephen McFeely gaven uitleg over de korte aanwezigheid van Carol Danvers die nog enkele weken voor de release van Endgame debuteerde in haar solofilm Captain Marvel.


"Het doel van Endgame was altijd om de originele Avengers te benadrukken om afscheid te kunnen nemen. Nieuwere personages kregen daardoor over het algemeen kleinere rollen."


Eerste setbezoek Larson
Ook verscheen er via regisseurs Anthony en Joe Russo een korte video online waarin te zien is hoe Larson voor het eerst op de set van Endgame arriveert. Ze omhelst Scarlett Johansson (Natasha Romanova / Black Widow). Heb jij de Watch Party gevolgd?15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Heel haar rol in de Infinity Saga voegde eigenlijk niks toe. Knip haar solo film en haar rol in Endgame weg en je mist nog steeds niks.

Rutherford

Avatar

^ zij redt Tony Stark uit de ruimte, dus ergens is ze wel bepalend. Maar het was een heel gemakkelijke oplossing om de plot terug op gang te brengen. Te gemakkelijk wat mij betreft.

Molemanski

Avatar

Omdat ze te sterk is en haar eigenlijk nooit in het MCU zouden moeten stoppen.

Master Of Films

Avatar

Wel fijn dat we nog steeds lekker negatief over deze muts praten. Smiley face Smiley face Duidelijk geen goede indruk achtergelaten, tenminste als je brein gebruikt (bloed stroomt maar in 1 richting Smiley face )

Rich Art

Avatar

@Rutherford: Ook op het einde was ze nodig. Toch raar dat een nieuw personage met weinig screentime toch rete-belangrijk is om het verhaal 2 x de juiste impuls te kunnen geven.

Robbepost

Avatar

Ze zat veel te lang in Endgame!

Chrischzz

Avatar

Dus om de anderen een waardig afscheid te geven, verdween ze gewoon even heel ver weg om andere avonturen te beleven.

Als ze gewoon gebleven was, was de film binnen 2 uur afgelopen en Thanos in zucht en een scheet verslagen, dat is als hij uberhaupt in de tegenwoordige tijd was aanbelandt dan.

ridjieddo

Avatar

Die kop van haar in de thumbnail spreekt boekdelen. Oh nee, wacht...

TheWatcher

Avatar

Ik weet waar ze in de tussentijd was, rey palpatine trainen in a galaxy far far away...Smiley face

Sunspot

Avatar

WAs allang bekend!

Waarom zou je Cap Marvel ook een grote rol geven opeens.

NIemand vroeg er ook om, iedereen wilde gewoon de AVengers vooral zien vechten, het afmaken.

Niet 1 of andere uit het niets karakter die het zelf wel even doet haha

Frietgezicht

Avatar

Ik denk dat ze Magneto helemaal de tering in slaat.

Mothercopper

Avatar

@Molemanski, nee joh, de Hulk is de sterkste, maar Feige heeft deze held die ongelimiteerde kracht heeft gedownsized tot een ragdoll. In de comics legendarisch moment tussen prof Hulk en CM. Hulk laat CM helemaal losgaan op hem, ze mag dan ook al haar kracht gebruiken en doet dat ook. Na afloop, en dan heb ik over prof Hulk en nog niet eens WB Hulk, zegt de Hulk: nou, eindelijk klaar? En vervolgens slaat haar met één klap de ruimte in. Duh. MCU heeft de helden compleet verkracht.

Jeroen76

Avatar

Ze hebben haar gewoon minder screentime gegeven omdat het publiek haar niet zo mocht. Men vond haar man-vijandig. En dat is ze eigenlijk ook, als actrice én als personage. Ik denk ook dat Brie Larson als actrice altijd controversieel zal blijven en ze zal daarom nooit echt succesvol worden.

NieuwsFilm