Regisseur over re-release 'Avengers: Endgame'

Regisseur over re-release 'Avengers: Endgame'

Komt Avengers: Endgame opnieuw in de bioscoop door de coronacrisis?

Met Avengers: Endgame werd er een punt gezet achter de avonturen van de zes grote Avengers in het Marvel Cinematic Universe. De film tikte Avatar van de koppositie van de Box Office Top 10 aller tijden en lijkt door de coronacrisis een kans te krijgen om deze positie te verstevigen.

Online zijn er al vele geruchten verschenen dat er een re-release komt van Endgame. Regisseur Joe Russo over de lockdown en de vele social media-aandacht die de film afgelopen weken kreeg:


"Misschien wel het meest ontroerende moment van onze hele carrière was een paar weken geleden toen de lockdown begon, en Endgame populair enorm was op sociale media. Iedereen plaatste video's van premières in hun bioscopen met een publiek dat echt emotioneel verbonden was met de beelden."

Met Avengers: Endgame terug de bioscoop in?
Ook vroeg de regisseur zich af of Endgame, maar ook Avengers: Infinity War, weer terug in de bioscoop zouden moeten komen als er voorlopig geen nieuwe films verschijnen.

"We zouden er verrukt over zijn," vervolgde de filmmaker. "Ik bedoel, elke gelegenheid voor mensen om terug te gaan en samen die verhalen te beleven is iets dat we zouden steunen."

Zou jij Avengers: Endgame opnieuw in de bioscoop kijken als er voorlopig geen nieuwe films debuteren en de bioscopen wel de deuren openen?

NieuwsFilm

meest populair