Algemeen

Gerucht: Magneto wordt de volgende grote MCU-slechterik!

Is Magneto de volgende Thanos?

door Jeffrey Kouters om 15:32 in Algemeen
De superkrachtige mutant Magneto wordt mogelijk de volgende grote slechterik in het Marvel Cinematic Universe. Dat meldt de bekende Marvel-blogger Jeremy Conrad op zijn site. Volgens hem is Marvel voorzichtig begonnen aan de verfilming van een bekende verhaallijn uit de comics waarin Magneto een grote rol speelt.

Volgens Conrad heeft Marvel plannen om de Ultimatum-verhaallijn uit de comics naar het witte doek te brengen. In Ultimatum moeten de Fantastic Four, X-Men en andere Marvel-helden zich verenigen om Magneto, die volledig is doorgedraaid na de dood van zijn kinderen Scarlet Witch en Quicksilver, te stoppen.

Op de achtergrond heeft iemand anders echter de touwtjes in handen: Doctor Doom. Hij manipuleerde de boel om het conflict in gang te zetten.

Aanpassingen nodig
Het zal, gezien de status van MCU (de Fantastic Four en X-Men zijn immers nog niet geïntroduceerd), waarschijnlijk nog lang duren voordat het project werkelijkheid wordt. Ook zal Marvel, zoals altijd, natuurlijk niet de complete verhaallijn verfilmen, maar eerder bepaalde elementen gebruiken en zich laten inspireren door bepaalde gebeurtenissen.

Laten we dit gerucht voorlopig voor de zekerheid maar met het gebruikelijke korreltje zout nemen...

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Van Thanos naar Magneto is wel een downgrade qua power....

Frietgezicht

Avatar

X-Men
X-Men 2
X-Men The Last Stand
X-Men First Class
X-Men Days of Future Past
X-Men Apocalypse

6 films waarin Magneto de badguy was(soms pas aan het einde of werd hij de good guy aan het einde)
Beetje Magneto moe. Maar ja, je kunt hem moeilijk een good guy maken in het MCU.

Oorworm

Avatar

Kan interessant worden maar denk niet dat ze een 'al gebruikte' nemesis gaan pakken terwijl er nog zoveel zijn om uit te kiezen.

baron nostalgia

Avatar

Ik wil Christoph waltz al magneto of doctor doom

Gigan72

Avatar

Wel erg orgineel.

Raziel82

Avatar

Heerlijk hoe mensen hier kunnen zeuren. Bwahaha.

Sunspot

Avatar

Lol, Magneto is beide, antiheld. Is geen thanos!

Beter zoeken ze een ander karakter.

KekeBaas

Avatar

Magneto, Doctor Doom en Norman Osborn moeten alledrie grote slechterikken worden de komende jaren in het MCU. En dan kan daarna wel weer iets buitenaards als Galactus of Onslaught komen.

EmirErdem

Avatar

Ach, hij was al de badguy in een ander groot filmuniversum. Zou toch graag galactus willen zien, nu het mcu nog groot is en plek voor hem is

CassidyButch

Avatar

Magneto is geen schurk maar een anti hero

Master Of Films

Avatar

baron nostalgia "Ik wil Christoph waltz al magneto of doctor doom"
Of nog beter. Christoph Waltz als Magneto die veranderd in Doctor Doom. Hij gaat terug in de tijd om The Infinity Gauntlet en de Infinity Stones af te pakken van Thanos zodat hij over het universum kan heersen. Hij trouwt daarna met Brie Larson Captain Marvel, want zij is tenslotte de allersterkste vrouw van de MCU. Samen gaan ze Resistance een kopje kleiner maken. Kylo Ren wordt afgezet en The First Order wordt groter dan groter. Vervolgens gaat Magneto Doom met Larson Marvel naar The Magic Kingdom om de overige Disney personeel te ontslaan. Ze leven nog lang en gelukkig. The End.

Jeroen Pasman

Avatar

Dit vind ik inderdaad wel een érg grote downgrade

Ik vond het juist leuk dat de gebeurtenissen wat meer intergalactisch waren op het laatst. Maar nu gaan wetoch weer meer terug naar de Aarde en kleinere gebeurtenissen verfilmen.
Ik hoorde ook dat er een bepaalde Egyptische Kroon een rol zou gaan spelen .......

Ik heb het idee dat ze bij Marvel eventjes niet weten hoe ze verder moeten, en dat ben ik van hen niet gewend !

Artificialis

Avatar

Het is logisch dat als Dr. Doom de nieuwe grote vijand van het MCU wordt dat The Avengers eerst door een paar andere villains heen moeten rammen. Magneto zou dan een logische interessante keuze zijn. Met het complete X-Men universe in handen zal Kevin Feige dit materiaal echt niet op de plank laten liggen.

Ik roep ook maar wat

Avatar

Als Magneto de slechterik wordt, is het maar goed dat iron man er niet meer bij is

Sunspot

Avatar

^

Heb je ook weer allemaal speciale pakken in de comics wat Iron Man vs Mags betreft.

Maar goed, Magneto kan voor even slecht zijn, werkt goed bij karakter, maar het is helemaal geen bad guy eigenlijk, zijn de mensen meer, want bang en willen alles controleren.

Magneto ook bang natuurlijk, dat is het ding juist. Hij wilt heus wel samenleven met mensen, maar begrijpt dat mutanten de toekomst zijn, want is evolutie, hij heeft dan ook gelijk. Kan ook makkelijk dat iedereen uiteindelijk mutant wordt, het samen gedaan wordt.

Dr. Doom zou een veel betere keus zijn, die is gewoon 'evil'! En vet cool karakter ook, wanneer goed gedaan.

En even over Iron Man, ben dat zo moe.... pffff

NieuwsFilm

meest populair