Gerucht: Magneto wordt de volgende grote MCU-slechterik!

Gerucht: Magneto wordt de volgende grote MCU-slechterik!

Is Magneto de volgende Thanos?

De superkrachtige mutant Magneto wordt mogelijk de volgende grote slechterik in het Marvel Cinematic Universe. Dat meldt de bekende Marvel-blogger Jeremy Conrad op zijn site. Volgens hem is Marvel voorzichtig begonnen aan de verfilming van een bekende verhaallijn uit de comics waarin Magneto een grote rol speelt.

Volgens Conrad heeft Marvel plannen om de Ultimatum-verhaallijn uit de comics naar het witte doek te brengen. In Ultimatum moeten de Fantastic Four, X-Men en andere Marvel-helden zich verenigen om Magneto, die volledig is doorgedraaid na de dood van zijn kinderen Scarlet Witch en Quicksilver, te stoppen.

Op de achtergrond heeft iemand anders echter de touwtjes in handen: Doctor Doom. Hij manipuleerde de boel om het conflict in gang te zetten.

Aanpassingen nodig
Het zal, gezien de status van MCU (de Fantastic Four en X-Men zijn immers nog niet geïntroduceerd), waarschijnlijk nog lang duren voordat het project werkelijkheid wordt. Ook zal Marvel, zoals altijd, natuurlijk niet de complete verhaallijn verfilmen, maar eerder bepaalde elementen gebruiken en zich laten inspireren door bepaalde gebeurtenissen.

Laten we dit gerucht voorlopig voor de zekerheid maar met het gebruikelijke korreltje zout nemen...

NieuwsFilm

meest populair