'Wonder Woman'-franchise gaat echt heel groot worden

'Wonder Woman'-franchise gaat echt heel groot worden

Er wordt hard gewerkt aan twee nieuwe films.

Er zijn nu al plannen voor een derde film rond Gal Gadots Wonder Woman. Dat laat regisseur Patty Jenkins vertellen. Maar ze wil daar nog niet aan werken, tot ze klaar is met Wonder Woman 1984. Daarnaast denkt ze al na over een spin-off.

Tijdens een interview met Total Film Magazine vertelde Jenkins over de toekomst van de franchise. "Ik ga nog geen enkele nieuwe gedachte opschrijven tot deze film uitkomt. Ik wil namelijk een beetje een schoon palet hebben, en een frisse geest als ik dat ga doen," vertelde ze. Maar: "Ik heb wel al een verhaallijn in gedachten voor de eerste film, daarna voor de tweede film en dan de Amazon-film, en daarna de derde."

Spin-off eerst
Als je het zo hoort, lijkt het erop dat de derde Wonder Woman-film pas na de spin-off over de Amazones uitgebracht wordt. Ze blijkt niet de intentie te hebben om die spin-off te maken en wil dat aan iemand anders overlaten.

"Ik ga het niet regisseren, hoop ik," aldus Jenkins. "Ik ga het echt heel erg hard proberen. Maar Geoff Johns en ik bedachten het verhaal, we hebben de pitch verkocht en we gaan het aan de gang krijgen. Ik ga het wel produceren."

NieuwsFilm

meest populair