Het nieuwe filmuniversum: Sony Pictures Universe of Marvel Characters

Het nieuwe filmuniversum: Sony Pictures Universe of Marvel Characters

Het was wel te verwachten.

Er zijn al heel wat filmuniversums, waarvan de bekendste ongetwijfeld dat van Marvel is. Niet geheel onverwachts komt nu ook Sony met hun eigen film-universe, genaamd Sony Pictures Universe of Marvel Characters.

Sony heeft na lang onderhandeld te hebben met Marvel een deal gemaakt dat beide studio's gebruik mogen maken van de geliefde superheld Spider-Man. Ook waren Venom en Spider-Man: Into The Spider-Verse beide grote successen van Sony, waardoor ze dus ook allebei een vervolg krijgen, maar daar blijft het niet bij.

Morbius
Sony brengt eveneens een film uit rondom een andere bekende Spider-Man villain, namelijk Morbius. Hierin speelt Jared Leto de hoofdrol. In de eerste trailer liep hij Michael Keaton's Vulture tegen het lijf, waardoor er een duidelijke connectie is met het Marvel-universum.

Ook lijkt het erop dat Sony zijn zinnen heeft gericht op twee films rondom andere slechteriken, namelijk Kraven the Hunter en Madame Web om zich uiteindelijk misschien te gaan richten op een Sinister Six-film.

NieuwsFilm

meest populair