Monsterlijke foto's uit de Marvel-film 'The New Mutants'!

Monsterlijke foto's uit de Marvel-film 'The New Mutants'!

We zien Demon Bear, Limbo en een ander zeer monsterlijk wezen.

Ondanks dat we nog steeds niet weten wanneer The New Mutants in de bioscoop (of via streaming) verschijnt, krijgen we wel enkele zeer onthullende foto's te zien waarvan je je kunt afvragen of deze niet teveel spoilen over een film die nog moet verschijnen.

20th Century Studios heeft het echter goedgekeurd dat we eerste duidelijke beelden krijgen te zien van een aantal slechteriken en situaties in de film die eigenlijk al ruim twee jaar geleden in de bioscoop te zien had moeten zijn.

SPOILERS? Onthullende foto's!
Via @NewMutantsUp krijgen we duidelijke beelden te zien van het demonische monster Demon Bear, een zeer vreemd wezen en Limbo. Het laatste is een wereld uit de comics, die dus ook opduikt in The New Mutants van regisseur Josh Boone (The Fault in Our Stars).

Hieronder als eerste twee shots van Demon Bear. Op de eerste is een confrontatie te zien van het wezen met de mutant Dani 'Mirage' Moonstar (Blu Hunt) en de tweede is met Anya Taylor-Joy's Illyana Rasputin / Magik in de Limbo-wereld. De kenners weten dan voldoende, aangezien dit zomaar een shot uit het einde van de film kan zijn.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
En hieronder zie je een opvallend wezen dat we in de eerdere beelden al zagen met een masker voor. Het is duidelijk dat The New Mutants de grenzen opzoekt van een PG-13 film (12 jaar en ouder).

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair