Foto's: Schwarzenegger heeft inmiddels duidelijk een dikke buik

Foto's: Schwarzenegger heeft inmiddels duidelijk een dikke buik

Chris Pratt en zijn vrouw zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Vorige week werd bekend dat Katherine Schwarzenegger en haar man Chris Pratt in verwachting zijn van hun eerste kindje. Nu zijn er foto's verschenen waarop het buikje van Schwarzenegger inderdaad goed te zien is.

Dit weekend werd Schwarzenegger (30) op de gevoelige plaat vastgelegd door de paparazzi tijdens een wandeling met haar hond. Maar wat het meest opvalt is haar beginnende zwangerschapsbuikje. De schrijfster draagt strakke sportkleding, waardoor de contouren van haar buik goed zichtbaar zijn.

Volgens een insider vinden Schwarzenegger en Pratt het geweldig om samen een gezinnetje te stichten. "Ze hechten beiden veel waarde aan familie, dus het is een heel spannende tijd voor hen", vertelt de bron, die ook onthult dat Schwarzenegger begin herfst is uitgerekend.

Schwarzenegger en Pratt zijn alweer een tijdje samen, dus het stichten van een gezinnetje is nu een logische stap. Het glamourkoppel stapte tien maanden geleden in het huwelijksbootje. Voor Pratt is het ouderschap overigens niet nieuw. Hij heeft ook al een zoon met zijn ex-vrouw Anna Faris.

NieuwsFilm

meest populair