Humor

Enorme blunder met Ant-Man in 'Avengers: Endgame'

Dit is toch best een behoorlijke fout.

door Bram de Groot om 22:30 in Humor
Met tientallen bekende Marvel-personages en nog eens duizenden en duizenden andere (CGI) figuren, kan het gebeuren dat de makers iets in Avengers: Endgame over het hoofd hebben gezien. En het blijkt dat dit vaker dan één keer is gebeurd.

Een tijdje terug werd duidelijk dat het Black Order-personage Cull Obsidian zomaar twee keer te zien is tijdens het grote gevecht. Nu wordt aangestipt dat Ant-Man opeens heel misplaatst in beeld komt. Check onderstaande video met beelden uit Anthony en Joe Russo's Endgame maar!


Bovenstaande video toont aan dat Ant-Man of beter gezegd Giant-Man opeens in de achtergrond verschijnt terwijl in het verhaal Paul Rudds Ant-Man met Evangeline Lilly's Wasp bezig zijn in hun busje dat kort het middelpunt is van het grote slagveld.

Deze blunder werd overigens al eens eerder ontdekt, maar bovenstaande video maakt de fout nog even duidelijk. Was deze fout jou opgevallen?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Dat is gewoon een Ant-man uit een andere tijdlijn, die hierheen gekomen is om te helpen.

Of misschie n was het wel Pym zelf?

SuPa

Avatar

hij is gewoon even uit het busje gegaan.

Peace

Avatar

Vraag aan de mensen van SW of ze dat in een comic of ander medium kunnen oplossen.

Ereptile

Avatar

Oke, twee dingen:

1. dit was al bekend sinds de film uit is gebracht.
2. WTF, die persoon die dit opneemt is best.... ugh.
3. Hoe is dit nieuwswaardig?

Robert Paulson

Avatar

@Ereptile
1. Als je het item goed leest dan staat het aangegeven dat deze fout al eens ontdekt was, maar nu op video dus..
2. Idd een beetje cringe en ze doet net alsof ze de eerste is die dit opvalt.
3. Omdat deze site filmtotaal heet en het tracht om zoveel mogelijk nieuwtjes ed omtrent films aan de man te brengen. Je zal het niet altijd leuk vinden, maar goed, als het over Film nieuws of Film nieuwtjes gaat dan is het toch best wel logisch dat het hier vertoont wordt. Anders zou het een beetje zinloze site zijn ;)
Daarnaast denk ik dat het met een wereldwijde epidemie, waar je mss iets van vernomen hebt, te maken heeft . Er is niet zo heel veel ander nieuws omdat alles plat ligt. Dus als er zoiets dan in een keer een beetje trending is op Twitter in deze tijd, ja dan valt het op. En zie je het dus hier. Omdat het soms ook wel gewoon een beetje “duf” nieuws mag zijn toch.

NieuwsFilm

meest populair