Foto's: Kate Beckinsale (46) kan maar niet van haar toyboy (22) afblijven!

Foto's: Kate Beckinsale (46) kan maar niet van haar toyboy (22) afblijven!

De twee werden gespot tijdens het boodschappen doen.

De Britse actrice Kate Beckinsale en de Canadese muzikant Goody Grace vormen nu een serieus koppel. De twee tortelduifjes werden onlangs samen gespot tijdens het boodschappen doen.

Kate Beckinsale (46) en haar nieuwe vlam Goody Grace (22) waren afgelopen vrijdag lekker op pad in in Pacific Palisades, Californië om wat boodschapjes te doen bij een trendy supermarkt. De twee liepen hand in hand en konden maar niet van elkaar aanblijven.

Vanwege de corona-pandemie droegen Beckinsale en Grace allebei een mondkapje en handschoenen. Desondanks zag het stel er dolgelukkig uit.

Dit is niet de eerste keer dat Beckinsale en Grace samen in het openbaar worden gespot. Enige tijd geleden werden ze ook al samen gezien tijdens het uitlaten van haar hond.

Beckinsale heeft sinds januari een relatie met de zanger. Grace is overigens maar één jaar ouder dan de dochter die Beckinsale met Sheen kreeg, maar dat mag de pret niet drukken.

Hiervoor had ze een korte, stormachtige romance met cabaretier Pete Davidson. Ook was ze eerder samen met Michael Sheen en Len Wiseman; respectievelijk haar tegenspeler en regisseur van Underworld, de franchise waar ze voornamelijk bekend van is.

De foto's kun je hier bekijken!

NieuwsFilm

meest populair