'Michael Jackson kocht bijna Marvel om Spider-Man te spelen'

'Michael Jackson kocht bijna Marvel om Spider-Man te spelen'

Dit wist je waarschijnlijk nog niet!

Joblo heeft een geinige trivia weten te vinden. We kennen Michael Jackson natuurlijk als een man die heel vaak geprobeerd heeft om in films te spelen. Zo wilde hij Peter Pan spelen in Steven Spielbergs Hook en Willy Wonka in Tim Burtons Charlie and the Chocolate Factory. Maar wist je dat hij ook Spider-Man wilde spelen?

In de jaren negentig probeerde Jackson Marvel op te kopen. Dat werd destijds door Stan Lee zelf bevestigd. Maar nu bevestigt het neefje van Jackson, Taj Jackson, enkele interessante details. Hij was te gast op Popcorn Planet en vertelde daar dat zijn oom Spider-Man had willen spelen.

Spider-Man
"Ja, hij wilde Marvel kopen, dat weet ik nog goed. Ik weet nog dat ik bij mijn broers was en dat hij het erover had om Marvel te kopen. Hij wilde dat doen met Stan Lee. Ze hadden het daarover, maar helaas gebeurde het nooit. Ik weet niet waarom ze geklapt zijn, maar het waren wel serieuze gesprekken," aldus Taj.

Vervolgens vertelde hij dat zijn oom vooral Spider-Man wilde spelen. "Los daarvan was hij een groot Marvel-fan. Hij kende alle personages. Dus het ging hem niet alleen om Spider-Man, maar ja, hij wilde die rol waarschijnlijk wel spelen."

NieuwsFilm

meest populair