Marvel Studios heeft nog 5(!) titelloze films gepland tot 2023

Marvel Studios heeft nog 5(!) titelloze films gepland tot 2023

Het gaat hard de komende jaren.

2020 is een filmjaar dat we maar zo snel mogelijk moeten vergeten. Daar zorgt het coronavirus wel voor. Veel grote releases zijn flink uitgesteld en dat treft ook Marvel Studios. Maar wist je dat er nog vijf (!) films gepland staan zonder titel in het MCU?

Tussen oktober 2022 en november 2023 heeft Marvel Studios vijf plekken gereserveerd. Daarvan is tegelijk nog niet aangekondigd om welke projecten het gaat. Speculeren kunnen we natuurlijk genoeg, en dat is precies wat we gaan doen.

Vijf films
Het gaat op de eerste plaats om deze vijf releasedata:
7 oktober 2022
17 februari 2023
5 mei 2023
28 juli 2023
3 november 2023
Marvel heeft in elk geval nog drie films aangekondigd waarvan we nog niet weten wanneer ze uit zullen komen. Het gaat daarbij om Ant-Man 3, Guardians of the Galaxy Vol. 3 en de aangekondigde Blade-reboot. Welke film wanneer uitkomt is niet zeker, maar we kunnen er zeker van zijn dat deze drie films in elk geval drie van de plekken innemen.

Dan zijn er dus nog twee onbekende releases over. Een van die films zou naar het schijnt een Young Avengers-film zijn. Twee andere mogelijkheden zijn een Fantastic Four-film waar al langer over gesproken wordt, of een film rond Deadpool.

NieuwsFilm

meest populair