'Demolition Man 2' in de planning volgens Sylvester Stallone

'Demolition Man 2' in de planning volgens Sylvester Stallone

Komen we er eindelijk achter hoe de drie zeeschelpen gebruikt moeten worden?

Sylvester Stallone heeft een behoorlijk opvallend nieuwtje voor zijn fans en volgers! De doorgewinterde acteur heeft namelijk via een recente Instagram Live-sessie gemeld dat er wordt gewerkt aan Demolition Man 2!

De aankondiging komt als nogal een verrassing voor de meeste fans van Stallone, met name door de nonchalante wijze waarop hij het nieuws liet vallen. Er waren in het verleden wel eens geruchten over een vervolg op het commercieel succesvolle Demolition Man met Stallone en Wesley Snipes, maar dat mondde nooit uit tot iets concreets.

Stallone zei nu het volgende over de mogelijke sequel:

"Ik denk dat Demolition Man 2 eraan komt. We werken er momenteel aan samen met Warner Brothers en het ziet er fantastisch uit. Ik denk dat het gaat gebeuren."

Stallone is John Spartan
In de eerste film zagen we hoe Stallone een politieagent genaamd John Spartan speelde. Spartan werd ingevroren en enkele eeuwen later ontdooid in een Californië dat op het eerste gezicht een perfecte samenleving lijkt te zijn geworden; 'foute dingen' als vloeken en seks zijn bijvoorbeeld volledig verbannen. Niks aan de hand dus... tot Spartans aartsvijand/topcrimineel Simon Phoenix ook wordt ontdooid!

NieuwsFilm

meest populair