Gerucht: Vrouwelijke John Wick gevonden voor spin-off 'Ballerina'

Gerucht: Vrouwelijke John Wick gevonden voor spin-off 'Ballerina'

Chloë Grace Moretz beoogd kandidaat voor Ballerina.

Er verschenen al drie zeer succesvolle films rond het personage John Wick van acteur Keanu Reeves. Even geleden werd al de spin-off Ballerina aangekondigd en nu zijn er meer mogelijke details onthuld.

Volgens Daniel Richtman, iemand die het wel vaker bij het rechte eind heeft, is actrice Chloë Grace Moretz in beeld voor de hoofdrol. De actrice uit de Kick-Ass-films moet het personage Rooney Brown gaan spelen, een wees die opgroeide in de familie van The Director.

Eigen willetje en uit op wraak
Haar personage is uiteraard goed in haar vak, maar heeft wel eigen regels. Zo vermoordt ze niemand waarvan zij denkt dat deze het niet verdient. De spin-off zou laten zien hoe het personage terugkeert uit haar pensioen om wraak te nemen op een organisatie die haar familie heeft vermoord.

De slechterik zou Mayor Elias Muller zijn, de burgemeester van het Europese Sunnyvale. Maar dit is niet zomaar een stad. Deze zou gevuld zijn met huurmoordenaars. Er zouden cameo's komen van Anjelica Hustons The Director en Reeves' John Wick.

De regie ligt in handen van Underworld en Total Recall-regisseur Len Wiseman en het script wordt geschreven door Shay Hatten. Een verschijningsdatum is nog onbekend.

NieuwsFilm

meest populair