'Venom 2' hint weer naar aanwezigheid Spider-Man

'Venom 2' hint weer naar aanwezigheid Spider-Man

Weer zien we een gave hint in de films!

Acteur Tom Hardy blijft er maar naar hinten dat Spider-Man en Venom samen in één film zullen zitten. De acteur plaatste recent al een afbeelding van Venom en Spider-Man op zijn Instagram, om die vervolgens snel te verwijderen. Nu deed hij dat weer.

In Venom: Let There Be Carnage wordt Carnage de grote schurk. Anders zou hij immers niet in de titel zitten. Maar Tom Hardy hint er al meermaals naar dat zijn personage in dit vervolg ook Tom Hollands Spider-Man gaat ontmoeten. Deze post bleef slechts luttele seconden online staan, maar werd snel verwijderd.

Spider-Man en Venom
Er zijn nog geen officiële verwijzingen geweest naar Tom Holland in combinatie met de tweede Venom-film. De acteur was niet in de originele Venom-film te zien. Dat mocht waarschijnlijk niet van Marvel Studios. Maar nu er een nieuwe deal is tussen Marvel en Sony, schijnt dit mogelijk te zijn.

Fans hopen er natuurlijk ook heel erg op, dus de verwachting is dat het uiteindelijk wel gaat gebeuren. Mogelijk dus in deze film van regisseur Andy Serkis. Hieronder de verwijderde post van Tom Hardy.



NieuwsFilm

meest populair