Bekijk nu 'Star Wars: The Rise of Skywalker' op Disney+

Bekijk nu 'Star Wars: The Rise of Skywalker' op Disney+

Bekijk Episode IX nu op streaming.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat op 4 mei Star Wars: The Rise of Skywalker zou verschijnen op Disney+. In Nederland duurde het verschijnen een dag langer aangezien Disney rekening hield met onze Nationale Herdenkingsdag. Maar nu kun je Episode IX dus op Disney+ streamen.

En hiermee vind je vanaf heden te allen tijde de complete Skywalker Saga terug op de dienst waar het Star Wars-universum komende jaren flink wordt uitgebreid met uiteenlopende series die zich afspelen gedurende de tijdsperiode tussen The Phantom Menace en The Rise of Skywalker.


Hoe tevreden kunnen we zijn?
Uiteraard was zeker niet iedereen blij met Disney's vervolgfilms die in 2015 startte met The Force Awakens. Dit was nog een mooie aftrap met een hoop nostalgie, maar in The Last Jedi uit 2017 nam de Saga volgens velen een bedenkelijke afslag.

The Rise of Skywalker probeerde veel te maskeren / te repareren. Fans vonden dit zeker een geslaagde poging gezien de voorgaande twee films. Anderen, met de critici voorop, hadden veel moeite met de film die uit het niets Palpatine terughaalde als de grote schurk van de film en dus ook de franchise. Gelijk kijken?



NieuwsFilm

meest populair