Tom Cruise maakt samen met SpaceX en NASA de eerste actiefilm IN de ruimte!

Tom Cruise maakt samen met SpaceX en NASA de eerste actiefilm IN de ruimte!

Hij reist ditmaal echt naar de ruimte.

Tom Cruise verlegt regelmatig grenzen voor zijn actiefilms. Nu al helemaal, want hij werkt samen met Elon Musk en SpaceX, evenals de NASA, om een actiefilm in de ruimte te maken. En nee, niet vanuit een Hollywood-set opgenomen, maar echt in de ruimte.

De afgelopen jaren heeft Cruise al heel wat bizarre en gevaarlijke stunts gedaan. Zo klom hij al op het hoogste gebouw van de wereld, stond hij op de zijkant van een opstijgend vliegtuig, leerde hij een Halo-jump te doen en een helikopter te vliegen en vloog hij in een gevechtsvliegtuig. Maar de lat moet altijd hoger en dus wil hij nu naar de ruimte.

Ruimte-film
Deadline stelt dat de film de eerste feature film in de geschiedenis wordt, waarvan scènes in de ruimte zijn opgenomen. Cruise werkt daarvoor samen met SpaceX van miljardair Elon Musk en de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA. Het mysterieuze project heeft nog geen studio, en ook geen schrijver of regisseur.

In het verleden zijn er al vaker verhalen geweest over films die misschien in de ruimte opgenomen zouden kunnen worden. Maar nooit waren die verhalen zo serieus als nu.

NieuwsFilm

meest populair