3 brute horrorfilms die nu gewoon op Netflix staan!

3 brute horrorfilms die nu gewoon op Netflix staan!

Deze horrorfilms moet je zeker even kijken.

Er staan veel opvallende horrorfilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie gruwelijke horrorfilms die zeker de moeite waard zijn!

The Witch (2015)

Regie: Robert Eggers | Hoofdrollen: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson en Kate Dickie

Deze 2015-horrorfilm won tijdens het Sundance Film Festival 2015 de Directing Award: U.S. Dramatic. Met een hoofdrol voor Anya Taylor-Joy, tegenwoordig te zien in grotere films, zien we een gezin dat een toegewijd christelijk leven leidt, in een verlaten bos. Een duistere entiteit weet het gezin echter te ontwrichten.



Verónica (2017)

Regie: Paco Plaza | Hoofdrollen: Ana Torrent, Leticia Dolera en Sonia Almarcha

Deze Spaanse horrorfilm uit 2017 is zeker niet bij iedereen bekend. De ontvangst was sterk en tijdens de 'Spaanse Oscars' (de Premios Goya) kreeg de film veel nominaties, en won voor 'Beste geluid'. De film laat zien hoe een groep vriendinnen een ouijabord gebruikt om de dode vader van Verónica op te roepen. Slecht impuls...



Hereditary (2018)

Regie: Ari Aster | Hoofdrollen: Toni Collette, Alex Wolff en Gabriel Byrne

Deze horrorfilm van Ari Aster heeft een voortreffelijke trailer en werd laaiend enthousiast ontvangen door de schrijvende liefhebbers. Net als bij het eerder genoemde The Witch kon het mainstream publiek niet zoveel met de creatievere invalshoeken. We zien een gezin compleet doordraaien als er vreemde dingen in hun huis gebeuren.



NieuwsFilm

meest populair