Bekijk Megan Fox van een heel andere kant in de trailer van 'Think Like a Dog'

Bekijk Megan Fox van een heel andere kant in de trailer van 'Think Like a Dog'

Van seksbom tot moeder, Megan Fox kan het allemaal.

Ooit speelde Megan Fox in de grootste bioscoopfilms. Die dagen lijken voorlopig voorbij, maar ze zit gelukkig niet stil. Haar nieuwste project is Think Like a Dog, ook wel bekend onder de titel Dogs Best Friend.

In deze luchtige familiecomedy speelt ze de moeder van een jongetje dat zijn hond plotseling kan verstaan. Deze uitvinding zorgt ervoor dat hij in grote problemen komt. Zijn vader wordt gespeeld door Josh Duhamel, eveneens bekend van de Transformers franchise.

Wonderkind
De hoofdrol in Think Like a Dog is echter weggelegd voor Gabriel Bateman, die je zou kunnen kennen van de Child's Play of Benji remakes. Zijn grote tegenstander wordt gespeeld door Kunal Nayyar (vooral bekend als Raj uit The Big Bang Theory).



De twaalfjarige Oliver is een wonderkind. Nadat een project uit de hand loopt, kan hij plotseling de gedachten van zijn hond Henry verstaan. Samen moeten ze allerlei hindernissen nemen, terwijl een slechterik op de uitvinding aast. Ondertussen ontdekken zijn ouders een nieuwe vonk in hun uitgebluste huwelijk.

Tussendoortje
De trailer belooft weinig vernieuwing, maar zou een leuk tussendoortje voor de hele familie kunnen zijn. De regie is in handen van Gil Junger, die eerder verantwoordelijk was voor bijvoorbeeld 10 Things I Hate About You.

Lionsgate brengt de film in juni uit als direct-to-VOD in Amerika.

NieuwsFilm

meest populair