De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Tag (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Tomsic | Cast: Jeremy Renner, Ed Helms, Jon Hamm, e.a.
Vijf bevriende veertigers spelen als sinds hun jeugd iedere jaar in de maand mei een potje tikkertje. En dat doen ze nog behoorlijk fanatiek ook. Dit jaar vindt het spelletje plaats tijdens het huwelijk van een van de vrienden, Jerry, die nog nooit werd getikt. Zijn vrienden besluiten zijn bruiloft dan ook aan te grijpen om daar verandering in te brengen.

Ocean's Eleven (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Soderbergh | Cast: George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, e.a.
Danny Ocean is nog geen dag na zijn voorwaardelijke vrijlating alweer bezig met het smeden van een nieuw crimineel meesterplan: hij wil samen met zijn handlangers ruim honderdvijftig miljoen stelen uit de kluizen van drie casino's in Las Vegas. Deze gokpaleizen zijn in het bezit van de meedogenloze Terry Benedict, die toevallig een oogje heeft op Danny's ex-vrouw.

Becoming (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nadia Hallgren | Met: Michelle Obama, Barack Obama, Phoebe Robinson, e.a.
In deze intieme documentaire biedt Michelle Obama, de vrouw van ex-president Barack Obama en dus voormalig first lady, een kijkje in haar leven. Ze wordt gevolgd tijdens de imposante promotietour van haar gelijknamige autobiografie en vertelt uitgebreid over haar visie op het leven. Ook gaat ze in op haar jeugd, studie en familie. Obama groeide op in een gewoon arbeidersgezin en belandde uiteindelijk in het Witte Huis.

Marrowbone (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sergio G. Sánchez | Cast: George MacKay, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, e.a.
Nadat hun moeder overlijdt, zonderen Jack en zijn broers Billy en Sam zich met hun zus Jane af van de buitenwereld uit angst dat ze anders van elkaar zullen worden gescheiden. Ze verbergen zich in de geheimzinnige en verlaten boerderij Marrowbone. Daar worden ze echter geconfronteerd met een duistere kracht die hen juist uiteen lijkt te willen drijven.

12 Strong (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicolai Fuglsig | Cast: Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña, e.a.
Een Special Forces-team onder leiding van Mitch Nelson wordt vlak na de terroristische aanslagen van 11 september naar Afghanistan gestuurd om de Taliban te bestrijden. In samenwerking met een krijgsheer van de Noordelijke Alliantie proberen ze hun gezamenlijke vijand te verslaan. En dat doen deze wel getrainde militairen ook nog eens ter paard.


En verder onder meer...

Drama
18 Presents (2020)
After The Wedding (2019)

Kerst
Santa & Co (2017)

Oorlog
The Guernsey Literary Society (2018)

Paarden
Whitestar (2019)

Thriller
Mrs. Serial Killer (2020)

NieuwsFilm

meest populair