Kevin James (Paul Blart: Mall Cop) als sadistische neonazi in trailer 'Becky'

Kevin James (Paul Blart: Mall Cop) als sadistische neonazi in trailer 'Becky'

Niet bepaald een rol die we van hem gewend zijn.

We kennen Kevin James allemaal als de mollige goedzak uit de tv-serie The King of Queens en als Paul Blart: Mall Cop (2009), maar in de trailer van de nieuwe actiethriller Becky ziet de acteur er heel anders uit. Hij speelt hierin een sadistische neonazi.


In de film wordt de titelrol gespeeld door de jonge actrice Lulu Wilson, bekend van de horrorfilm Annabelle: Creation (2017) en de griezelige Netflix-serie The Haunting of Hill House. Becky's vader, gespeeld door Joel McHale (Community), neemt haar een weekend mee naar een huisje aan een meer om zo weer wat dichter tot elkaar te komen.

Levensgevaarlijk
De sfeer slaat echter volledig om wanneer het huisje uit het niets wordt binnengevallen door een groep voortvluchtige criminelen. Dit levensgevaarlijke zooitje ongeregeld staat onder leiding van de sadistische neonazi Dominick (James).

Becky is afkomstig van regisseurs Cary Murnion en Jonathan Milott, die je zou kunnen kennen van de actiethriller Bushwick (2017). Het scenario werd geschreven door Nick Morris, Ruckus Skye en Lane Skye.

De film, waarin ook Amanda Brugel en Robert Maillet een rol spelen, is in de States vanaf 5 juni te streamen. Over een Nederlandse release is op dit moment nog niets bekend.

NieuwsFilm

meest populair