Vrouw krijgt (nog) géén 60 miljoen voor wilde sekstape met beroemde acteur

Vrouw krijgt (nog) géén 60 miljoen voor wilde sekstape met beroemde acteur

Kevin Hart ging in 2017 de fout in met een andere vrouw.

De zaak die model Montia Sabbag had aangespannen tegen Kevin Hart voor het stiekem filmen van hun stomende vrijpartij in 2017, is afgewezen door de rechter. Sabbag eist een slordige 60 miljoen dollar van de komiek.

De federale rechter in Californië heeft haar aanklacht begin deze maand in de prullenbak gegooid, omdat deze bij de verkeerde rechtbank was ingediend. Sabbag had deze namelijk bij de civiele rechtbank moeten indienen (in plaats van bij de federale rechtbank). De rechter heeft de aanklacht niet volledig verworpen, waardoor Sabbag deze gewoon opnieuw - bij de juiste rechtbank - kan indienen.

Wilde nacht met staartje
In 2017 ging Hart vreemd met Sabbag in een hotelkamer in Las Vegas. Dat verhaal kwam in 2017 al naar buiten, toen Hart publiekelijk zijn excuses aanbood aan zijn vrouw en kinderen voor zijn misstap. Hij beweerde toen ook door Sabbag te worden afgeperst met de beelden.

Sabbag klaagde Hart vorig jaar aan, omdat de acteur volgens haar aan een vriend zou hebben gevraagd om hun vrijpartij stiekem te filmen met verborgen camera's. Volgens Hart is daar echter niets van waar. "Ik laat het niet toe dat iemand probeert te profiteren van mijn persoonlijke fouten", zei hij eerder in een statement.

NieuwsFilm

meest populair