Featured

Krachtige en grote namen in Marvel-film 'Eternals'

De tweede Marvel-film in Phalse 4 van het MCU.

door Bram de Groot om 22:30 in Featured
Eigenlijk moest Eternals in november debuteren, maar deze scifi Marvel-film is nu uitgesteld naar februari 2021. Geen enorme vertraging, maar wel even langer wachten op de film over de ontstaansgeschiedenis van het Marvel Cinematic Universe.

Opvallend aan de film is dat deze compleet nieuwe personages zal introduceren in de geliefde franchise. Misschien op wat kleine cameo's (van bijvoorbeeld een jonge Thanos) zullen we waarschijnlijk geen grote Avengers te zien krijgen. Dit staat uiteraard los van de nafilmpjes. Hieronder de cast voor MCU#25.

De Eternals

Richard Madden als Ikaris, dé krachtigste Eternal

Gemma Chan als Sersi die van mensen houdt

Kumail Nanjiani als Kingo met kosmische krachten

Lauren Ridloff als de supersnelle en dove Makkari

Brian Tyree Henry als slimme uitvinder Phalstos

Haaz Sleiman als de man van Phalstos

Salma Hayek als Eternals-leider Ajak

Lia McHugh als eeuwig jonge Sprite

Don Lee als de krachtige Gilgamesh

Barry Keoghan als de afstandelijke Druig

Angelina Jolie als krijger Thena

Andere rollen

Kit Harington als de mens Dane Whitman die in bezit is van een mystiek zwaard

Lucia Efstathiou als een student

Opvallend aan bovenstaande cast is dat er nog helemaal geen namen zijn onthuld voor de Deviants, Celestials of andere aardlingen. Mogelijk komen er veel mo-cap personages, gespeeld door onbekende namen. Op dit moment staat de Marvel-film van Chloe Zhao (The Rider) gepland voor 12 februari 2021.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Filmtotaal "Kit Harington als de mens Dane Whitman die in bezit is van een mystiek zwaard"
Dit heb ik gemist. Black Knight hell yeah!

Sakotje

Avatar

Waarom staat er MCU#26 bij?

Master Of Films

Avatar

ridjieddo "Dit heb ik gemist. Black Knight hell yeah!"
Weet je zeker dat je niet in de war bent met de echte Black Knight.

ridjieddo

Avatar

^ Dat zou echt meesterlijk zijn, die Black Knight naast Salma Hayek xD. Ik heb trouwens goeie herinneringen aan die film, jammer dat ze niet meer zulke films uitbrengen (te generaliserend ofzo?).

556122

Avatar

@master of films

Die film van je is uit 2001 en volgens Wikipedia is black night (marvel) voor het eerst verschenen in comics in1995...
Dus eigenlijk kwam jou film ca. 6 jaar later... Dus wie is 'de echte'?

Master Of Films

Avatar

Martin "Bad Boy" Lawrence is de enige echte Black Knight. Het mag toch duidelijk zijn dat Martin "Bad Boy" Lawrence een legende is, zeker met zijn vertolking van The Black Knight. Jon Snow staat slechts in zijn sneeuwsporen. Geen discussie mogelijk met mij.
Al verscheen de Marvel comic Black Knight #1 uit mei 1955. Het was geen publiek geheim dat onze vriend Stan Lee The Black Knight heeft "geleend" uit Arthuriaanse legenden. Nou dan nemen we Martin "Bad Boy" Lawrence als boegbeeld voor The Black Knight. Anyway Marvel's MCU heeft geen liefde voor zowel The Black Knight als voor Deadpool. Beide zijn te grof voor 11 jarigen (de grootste doelgroep van MCU).

kokosnoot

Avatar

Alleen vind ik het jammer dat ze 3 genders moeten laten flippen en phastos en sersi ook afwijken van de originele vorm. Nou hebben niet zoveel mensen de comics gelezen van de Eternals dus dan maakt het wel minder uit maar dat men steeds maar politieke correcties blijft doorvoeren vind ik wel vermoeiend daar ik wel de originele comics ken xD

Men doet alsof dit een vrije tijd is maar eigenlijk is dit juist een expressie onvrije tijd. Ten minste voor Disney dan en Marvel. Stan Lee kon in zijn tijd gewoon lekker doen wat hij wilde. Een held of heldin vorm geven zoals dat in zijn fantasie vorm kreeg binnen een verhaal. Nu is er zo een verdeel sleutel..klopt dit wel, klopt dat wel, is geen groepering buiten gesloten. Lekker spontaan xD

Ik vind (is natuurlijk persoonlijk) dat wanneer je een verhaallijn gebruikt uit het verleden met de bijbehorende personages, je best een beetje respectvol mag zijn naar de creator, of creators. Als je zo graag een politiek correcte verdeelsleutel wilt gebruiken, niks op tegen maar doe dat dat met een Nieuw verhaal! Je gaat ook bv bij Lord of the Rings, Frodo niet vervangen door een vrouwelijke hobbit, Sam wordt een transgender, Gandalf een Afrikaanse tovenaar etc dat zou super respectloos zijn. Dus wil je zo graag een correcte moderne verdeelsleutel van personages, start dan gewoon een nieuw verhaal.

Ang3l

Avatar

Ondanks t feit dat ik pro-diversiteit ben, en het erg fijn vind dat mijn "hokje" eindelijk vertegenwoordiging krijt int MCU, ben ik wt wel met kokosnoot eens dat ze dat beter met nieuwe karakters kunnen doen dan oude "om te bouwen" (no pun intended).

Marvel verhalen ZIJN redelijk divers en inclusief en er zijn genoeg LGBT superhelden en vele nationaliteiten. Het is niet nodig de oude te veranderen, pak dan gewoon degene die al zo geschreven zijn. Dan raak je alleen nog maar de ECHT tere zieltjes, ipv de fans die gewoon hun comics terug willen zien.

ridjieddo

Avatar

Eens en oneens met bovenstaand. Als je naar de comics kijkt, zijn de bestaande superhelden voornamelijk blank/mannelijk/hetero. De laatste jaren hebben DC en Marvel nieuwe diverse personages geintroduceerd. Maar die zijn niet echt bekend buiten het comic fan publiek, dus moeilijker te marketen. Het is dan makkelijker voor hun om niet-populaire blanke personages uit de comics om te toveren in niet-blank/niet-hetero in films.

NieuwsFilm