'Henry Cavill wil teveel geld voor terugkeer als Superman'

'Henry Cavill wil teveel geld voor terugkeer als Superman'

Het zou niet aan Warner Bros. liggen dat Cavill niet terugkeert.

Ligt het nou aan Warner Bros. of aan Henry Cavill dat er maar geen nieuwe Superman-film komt? Recent hoorden we dat Warner bewust niet werkte aan zo'n film omdat de prioriteit bij Supergirl zou liggen. Maar nu horen we iets anders.

Grace Randolph, en YouTuber die regelmatig goed zit met geruchten, vertelt dat Henry Cavill niet terugkeert als Superman, omdat hij te veel geld wil van Warner Bros. "Cavill wil meer geld dan ze hem willen betalen." Zijn agent, Dany Garcia, zou daar momenteel voer steggelen met Warner Bros.

Geen cameo
Eerder ging het gerucht dat Superman een cameo zou hebben in Shazam!. Dat ging toen niet door, omdat Cavill daar goed voor betaald wilde krijgen. Warner Bros. ging daar niet mee akkoord en dus was diens personage niet te zien in het uiteindelijke resultaat.

"Hij wil betaald krijgen als een A-lister en ik kan me voorstellen dat hij ook wat backend-credits wil," aldus Randolph. Momenteel maakt het voor Cavill ook niet zoveel uit; hij is te zien als Geralt of Rivia in de Netflix-serie The Witcher en heeft daar groot succes mee.

NieuwsFilm

meest populair