Video

Russell Crowe is een gevaar op de weg in trailer 'Unhinged'

Vanaf 3 september in de Nederlandse bioscopen.

door Jan-Peter Rook om 13:17 in Video
Russell Crowe (Gladiator, 2000) is dit jaar nog te zien in Unhinged, een nieuwe actiethriller die laat zien waartoe agressie in het verkeer in het ergste geval toe kan leiden. De eerste trailer, die behoorlijk intens en eng is, is hieronder te bekijken.


Rachel (Caren Pistorius) is op weg naar haar werk en lijkt te laat gaan te komen. Bij een verkeerslicht heeft ze een woordenwisseling met een onbekende man, gespeeld door Crowe, die een weinig betekenisvol bestaan leidt en niets heeft om voor te leven.

Dodelijke lesjes
Al snel wordt Rachel, evenals iedereen waar ze om geeft, het doelwit van deze man die zich voorneemt om Rachel een paar dodelijke lesjes te leren. Wat volgt is een dodelijk kat- en muisspel waaruit maar weer eens blijkt dat je nooit precies weet hoe dichtbij iemand kan zijn die uit het niets totaal door zou kunnen slaan.

De rest van de cast bestaat uit Gabriel Bateman, Jimmi Simpson en Austin P. McKenzie. Unhinged, een film van regisseur Derrick Borte, draait - ervan uitgaande dat dit ondanks de coronacrisis onveranderd is gebleven - vanaf 3 september in de Nederlandse bioscopen.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Judge

Avatar

Er zijn dagen bij dat ik me Russel Crowe helemaal in kan denken. Maar vandaag niet.

xarkov

Avatar

Jeee, Falling Down in een auto. Ziet er goed uit.

NieuwsFilm