Nieuwe 'Popeye'-film leeft weer

Nieuwe 'Popeye'-film leeft weer

En nog steeds met regisseur Genndy Tartakovsky (Hotel Transylvania).

Regisseur Genndy Tartakovsky, bekend van de Hotel Transylvania-trilogie, wil al van kinds af aan een film maken over Popeye, de zeeman die na een paar happen spinazie iedereen in elkaar kan slaan. Tot nog toe kwam dit project helaas niet van de grond, maar dit lijkt nu te gaan veranderen.

Tartakovsky, die je verder zou kunnen kennen van tekenfilmseries als Dexter's Laboratory en The Powerpuff Girls, werkte voor Sony al jaren aan een Popeye-film, maar die versie viel in 2015 in het water. Hij was het namelijk niet eens met de studio over de aanpak en besloot er toen maar mee te kappen. Nu, vijf jaar later, komt het nieuws naar buiten dat Tartakovsky toch weer met een animatiefilm rondom de iconische zeeman bezig is.

De regisseur werkt dit keer samen met King Features, die momenteel de filmrechten van Popeye bezitten. Het lijkt erop dat ze weer helemaal opnieuw beginnen, dus onderstaande beelden van de eventuele look van Popeye - die jaren geleden naar buiten werden gebracht - zijn waarschijnlijk niet langer representatief voor het eindproduct.



NieuwsFilm

meest populair