De nieuwe James Bond: 6 acteurs die 007 kunnen spelen in 'Bond 26'

De nieuwe James Bond: 6 acteurs die 007 kunnen spelen in 'Bond 26'

Welke van deze zes kandidaten wil jij?

Na vijf optredens als James Bond neemt Daniel Craig met No Time to Die afscheid van het personage. Na hem zal een zevende acteur in de schoenen van de geheim agent stappen in de films van Eon Productions. Hieronder zes kandidaten!


Henry Cavill
Bekijk de afbeeldingCavill lijkt een ideale keuze. Hij is jong genoeg om zo'n 15 jaar de rol in meerdere films te kunnen spelen. Hij was al eens in beeld tijdens de casting voor Casino Royale, maar werd te jong bevonden. De Brit kan ook té populair zijn, aangezien hij al Superman is (of was) en nu het gezicht is van de Netflix' hitserie The Witcher.



Tom Hardy
Bekijk de afbeeldingNet als Cavill is Tom Hardy misschien al een te grote naam om te starten als James Bond. De Brit was al te zien in vele grote blockbusters. Toch zou hij zeker geen verkeerde keuze zijn. Met 42 jaar is hij nog net jong genoeg en met zijn acteerkwaliteiten is uiteraard helemaal niets mis. De concurrentie voor de rol kan hem nekken.



Tom Hiddleston
Bekijk de afbeeldingDeze acteur kent de hele wereld vooral van zijn rol als Loki in de Marvel-films. De 39-jarige Brit maakte in 2016 veel indruk met de BBC-serie The Night Manager en daarna werd hij gezien als dé kandidaat om de op dat moment twijfelende Craig op te volgen. Tegenwoordig lijken anderen de voorkeur te genieten.



Jack Lowden
Bekijk de afbeeldingOndanks dat Lowden nog maar 29 jaar is, wordt zijn naam vaak met de rol in verband gebracht. De Schotse acteur wordt een grootste toekomst voorspeld na rollen in onder meer '71 uit 2014 en Dunkirk uit 2017. Misschien is hij nog te jong en onervaren om een grote rol als James Bond te moeten gaan vertolken.



Richard Madden
Bekijk de afbeeldingDeze Schotse acteur is misschien wel dé topkandidaat op dit moment. De 33 jarige Madden was al te zien in grote films als Cinderella en Rocketman en de series Game of Thrones en Bodyguard. En begin 2021 is hij dé ster van Marvels The Eternals. Mogelijk is dat iets wat hem van de 007-rol houdt.



James Norton
Bekijk de afbeeldingDeze Britse acteur van 34 jaar zou zomaar de nieuwe Bond kunnen worden. Hij heeft namelijk heel wat pluspunten. Norton is 34 jaar en heeft veel ervaring in tv-series, zoals McMafia en Happy Valley. Wat betreft de echt grote films is het nog iets mager met rollen in onder meer Rush, Flatliners en Little Women.

NieuwsFilm

meest populair