Featured

De nieuwe James Bond: 6 acteurs die 007 kunnen spelen in 'Bond 26'

Welke van deze zes kandidaten wil jij?

door Bram de Groot om 22:30 in Featured
Na vijf optredens als James Bond neemt Daniel Craig met No Time to Die afscheid van het personage. Na hem zal een zevende acteur in de schoenen van de geheim agent stappen in de films van Eon Productions. Hieronder zes kandidaten!


Henry Cavill
Cavill lijkt een ideale keuze. Hij is jong genoeg om zo'n 15 jaar de rol in meerdere films te kunnen spelen. Hij was al eens in beeld tijdens de casting voor Casino Royale, maar werd te jong bevonden. De Brit kan ook té populair zijn, aangezien hij al Superman is (of was) en nu het gezicht is van de Netflix' hitserie The Witcher.Tom Hardy
Net als Cavill is Tom Hardy misschien al een te grote naam om te starten als James Bond. De Brit was al te zien in vele grote blockbusters. Toch zou hij zeker geen verkeerde keuze zijn. Met 42 jaar is hij nog net jong genoeg en met zijn acteerkwaliteiten is uiteraard helemaal niets mis. De concurrentie voor de rol kan hem nekken.Tom Hiddleston
Deze acteur kent de hele wereld vooral van zijn rol als Loki in de Marvel-films. De 39-jarige Brit maakte in 2016 veel indruk met de BBC-serie The Night Manager en daarna werd hij gezien als dé kandidaat om de op dat moment twijfelende Craig op te volgen. Tegenwoordig lijken anderen de voorkeur te genieten.Jack Lowden
Ondanks dat Lowden nog maar 29 jaar is, wordt zijn naam vaak met de rol in verband gebracht. De Schotse acteur wordt een grootste toekomst voorspeld na rollen in onder meer '71 uit 2014 en Dunkirk uit 2017. Misschien is hij nog te jong en onervaren om een grote rol als James Bond te moeten gaan vertolken.Richard Madden
Deze Schotse acteur is misschien wel dé topkandidaat op dit moment. De 33 jarige Madden was al te zien in grote films als Cinderella en Rocketman en de series Game of Thrones en Bodyguard. En begin 2021 is hij dé ster van Marvels The Eternals. Mogelijk is dat iets wat hem van de 007-rol houdt.James Norton
Deze Britse acteur van 34 jaar zou zomaar de nieuwe Bond kunnen worden. Hij heeft namelijk heel wat pluspunten. Norton is 34 jaar en heeft veel ervaring in tv-series, zoals McMafia en Happy Valley. Wat betreft de echt grote films is het nog iets mager met rollen in onder meer Rush, Flatliners en Little Women.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Van deze zes zou ik gaan voor Norton als Bond.

GreenHornet

Avatar

Liever een onbekende acteur.
Die nog niet gevestigd is.

YodaSide

Avatar

Hiddleston en Norton zijn goed, misschien Hiddleston te bekend?

ridjieddo

Avatar

F*cking Richard Madden!!

Master Of Films

Avatar

Ik wacht op het officiele nieuws. Geen zin om te speculeren om te speculeren.

Goov25

Avatar

Deze vraag hebben we hier al heel wat keren voorbij zien komen, en het zal zeker niet de laatste keer zijn.
Ik denk dat van deze 6 Madden de meest logische keus is, persoonlijk geef ik meer de voorkeur aan Hardy en Hiddleston; charisma + talent.

Rafael11

Avatar

De eerste 3 zijn veel te bekend. Zie idd een iets minder bekende als Bond. Maar ik denk dat Hiddleston het wel zou kunnen. Cavill moet gwn Superman zijn.

DucoZ

Avatar

Tom Hiddleston is te femalish om bond te spelen.

Kridikaster

Avatar

losse films met telkens een andere acteur in een ander 00- nummer lijkt me wel iets

Smokeythebandit

Avatar

Ze zouden er beter aan doen om een onbekend talent binnen te halen. Je moet bijvoorbeeld niet Superman voor je zien als je naar een Bond film kijkt

Juppie34

Avatar

Cavill is te druk met The Witcher en misschien nog Superman.
Wat Hardy heeft met Venom. Hiddlestone is door Loki niet echt een vechtersbaas, zie hem daardoor eerder als een dubbelagent, Lowden is te jong. Madden had ik graag gezien maar ligt aan the Eternals. Norton klinkt doordat hij onbekender is bij het grote publiek wel als favoriet. Zit ook niet vast aan een francise.

TwinsA

Avatar

Ééntje van elk !
Cavill
Hardy
Norton
Dit is mijn top 3

Steve-O

Avatar

Ik denk dat het nog wel even gaat duren voordat ze met een nieuwe Bond film aan komen zetten na No Time To Die. Even ervan uitgaande dat die dit jaar daadwerkelijk in de bioscoop komt te draaien, en er mensen gaan, maar ook dat er best wat tijd mag zitten tussen Craig's reeks en de nieuwe Bond.
Dus dan denk ik dat we een acteur krijgen die tegen de 30 is tegen de tijd dat ze gaan filmen. Het lijkt me passend om weer voor een wat jongere Bond te gaan in plaats van iemand van midden/eind 30.

Maarja, als ik dan toch iemand moet kiezen van dit lijstje dan zeker Lowden.

Civilian Supreme

Avatar

Norton ken ik niet, hij heeft wel de looks zo te zien. Is Jim Cazievel al te oud?

KateBeckett

Avatar

Ik stem voor Henry Cavill! Ik zie hem eerder als echte James Bond dan Richard Madden. Maar is mijn persoonlijke mening.

Spider-fan

Avatar

Het is toch een fijn gevoel bij de gesloten bioscoop de poster van No Time to Die te zien hangen. Geeft na al dat uitstel een gevoel van 'hij bestaat echt en komt er echt aan'.

Ik heb het liefst een (redelijk) onbekende acteur als de nieuwe Bond, dus Lowden of Norton. Qua uiterlijk lijkt van die twee Lowden het best, maar zoals Craig bewezen heeft toen iedereen tegen hem was als nieuwe Bond: het uiterlijk van Bond is minder belangrijk dan we dachten.

Daanminator

Avatar

Mijn keuze is de man of steel.

Pepej

Avatar

Cavill toch teveel superman,
Hiddleston teveel Loki

Tom Hardy is t gewoon, die heeft genoeg andere rollen buiten venom gespeeld, niemand ziet toch venom wanneer die Mad Max, Bane, The Revenant, Alfie Solomon ziet?..

Tom Hardy dus... en dan Q door zijn held,... Gary Oldman, geweldig lijkt me dat, hoewel ik die twee liever zie samenwerken in Peaky Blinders..

NieuwsFilm