Megacrossover met alle live-action Spider-Man acteurs tot nu toe kan!

Megacrossover met alle live-action Spider-Man acteurs tot nu toe kan!

Tobey Maguire, Andrew Garfield en Tom Holland samen in één film!

Het zou zomaar kunnen dat we straks een Spider-Verse-film krijgen met de drie live-action Peter Parkers van de afgelopen jaren. In het verleden werd er al eens over gespeculeerd en nu blijkt dat er echt gekeken is naar een crossover voor Tobey Maguire, Tom Holland en Andrew Garfield.

De drie acteurs speelden allemaal de rol van Peter Parker. Maguire debuteerde met drie films, gevolgd door Garfield in twee films. Daarna kregen we Tom Holland, die nog altijd de rol speelt. Nu blijkt dat er echt gedacht is over een crossover voor de drie live-action helden, maar dat Sony er een stokje voor stak. Het zou te vroeg zijn.

Crossover kan!
Het idee van een crossover ontstond toen Michael Keaton ten tonele verscheen in de trailer voor Morbius. Hij bleek daarin het personage Vulture van het MCU te spelen. Maar het Spider-Verse van Sony is een alternatief universum; de Spider-Man die daar actief is, draagt het pak van Maguire's Spidey.

Dat was voor fans meteen een reden om aan te nemen dat er meer aan de hand was. En nu vertelt Chris Miller dat er daadwerkelijk gepitcht is.



NieuwsFilm

meest populair