Flink geruzie op de set van 'Mad Max: Fury Road'

Flink geruzie op de set van 'Mad Max: Fury Road'

Allemaal omdat de druk zo groot was.

Mad Max: Fury Road is een van de beste actiefilms van de afgelopen jaren. Dat valt niet alleen te danken aan de geweldige stunts, maar ook aan de goede chemie tussen acteurs Tom Hardy en Charlize Theron. De twee blijken echter vaak gebotst te hebben op de set van George Miller.

Er stond veel druk op de actiefilm. De opnames waren complex en behoorlijk technisch ingewikkeld. Voor sommige scènes moesten heel wat zaken doorlopen worden, wat het niet altijd even gemakkelijk maakte om overtuigend te spelen. Dat zorgde voor druk.

Geruzie op de set
"Vanwege de hoeveelheid detail die we moesten verwerken en hoe weinig controle we in elke nieuwe situatie hadden, hoe snel de takes gingen - de kleine verhaalmomenten die nodig waren om de uiteindelijke film te laten werken - alles ging zo snel dat het vaak overweldigend was," vertelde Hardy. "Je moest echt het vertrouwen hebben dat het complete plaatje de moeite waard was."

Dat zorgde voor spanningen op de set. "Ik had ook niet genoeg begrip voor hem, om te begrijpen hoe moeilijk het moet zijn geweest om in de schoenen van Mel Gibson te stappen," vertelde Theron ook. "Dat is beangstigend! En ik denk dat, vanwege mijn eigen angst, we muren bouwen om onszelf te beschermen. En dat terwijl we ook tegen elkaar zouden kunnen zeggen: 'Dit is eng voor jou, en het is ook voor mij eng. Laten we vriendelijk tegen elkaar zijn.' Op een vreemde manier functioneerden we als onze personages: we waren aan het overleven."

NieuwsFilm

meest populair