Johnny Depp's sleept 'The Sun' voor het gerecht wegens hacken telefoon

De beroemde acteur spant als gevolg hiervan een rechtszaak aan tegen het roddelblad.

Johnny Depp verschijnt de laatste maanden wel vaker in het nieuws vanwege de rechtszaak tegen zijn ex, Amber Heard. Toch spant de beroemde acteur nu alweer een nieuwe rechtszaak aan, deze keer tegen het bekende roddelblad The Sun.

De Pirates of the Caribbean-ster vermoedt namelijk dat zij zijn telefoon hebben gehackt en zo aan allerlei geheime informatie en details zijn gekomen, aangezien het blad over Depp's voicemail-berichten en smsjes beschikt.

Het process
In de aanklacht staat dat Depp en zijn team The Sun ervan verdenken zijn mobiele telefoon gehackt te hebben en zo over allerlei informatie van 1996 t/m 2010 te beschikken. Zijn advocaten laten zich erover uit: ''The Sun heeft details die privé en gevoelig liggen, bijvoorbeeld met betrekking tot zwangerschappen tot alle verplaatsingen en plannen van meneer Depp zelf. Ze hielden hem duidelijk in de gaten en waren van alles op de hoogte''.

''Onze cliënt is hier diep door geraakt en is dan ook niet uit op geld maar gerechtigheid en het beschermen van zijn familie. Wij willen er nu achter komen wat zij allemaal gedaan hebben. Het is niet de eerste keer dat The Sun dit gedaan heeft: ze deden dit al eerder met andere beroemdheden zoals Princess Diana, Elton John, Jude Law, Hugh Grant en Prince Harry. Nadat ze schuldig werden bevonden, hebben zij al meerdere keren tientallen miljoenen aan vergoedingen moeten betalen. We verwachten dat het deze keer niet anders zal zijn''.

NieuwsFilm

meest populair