Welke 3 Marvel-helden snel naar het MCU moeten komen

Welke 3 Marvel-helden snel naar het MCU moeten komen

Deze bekende personages wil ongetwijfeld elke Marvel-fan op het witte doek zien.

Marvel heeft al heel wat geliefde helden uit de comics naar het witte doek gebracht. Achter de schermen werkt architect Kevin Feige aan de toekomst van het Marvel Cinematic Universe en daar hoort natuurlijk ook de komst van een flink aantal nieuwe gezichten bij. Vandaag drie helden waarop de meeste fans haast niet kunnen wachten.


Bekijk de afbeelding #1 Wolverine
Wolverine, de mutant met de adamantium klauwen, is zonder twijfel één van Marvels bekendste helden. Dat komt natuurlijk ook mede door Hugh Jackman, die het personage iconisch heeft gemaakt in de films van Fox. Nu Marvel de rechten van de X-Men in handen heeft, kunnen fans niet wachten om Wolverine tussen de andere helden in het Marvel Cinematic Universe te zien. Het staat vast dat Kevin Feige achter de schermen al bezig is met de voorbereidingen. Toch staat Marvel geen eenvoudige klus te wachten: het vinden van de perfecte acteur voor de rol zal een behoorlijke uitdaging zijn.


Bekijk de afbeelding #2 Mr. Fantastic
De komst van de Fantastic Four, Marvels eerste superheldenfamilie, zal waarschijnlijk niet lang meer op zich laten wachten. De eerdere films over de Fantastic Four door Fox vielen niet erg in de smaak, dus fans kunnen niet wachten om Marvels versie te zien. Het bekendste lid van deze groep is ongetwijfeld Reed Richards, oftewel Mr. Fantastic. De elastische en buitengewone intelligente held is de leider van het viertal en speelt in veel verhaallijnen uit de comics een belangrijke rol.


Bekijk de afbeelding #3 Namor
Oké, Namor is meer een anti-held dan een échte superheld. Hij is de zoon van een prinses van mythische onderwaterkoninkrijk Atlantis en een menselijke kapitein. Het personage bestaat al sinds 1939 (Namor is één van de oudste strippersonages van Marvel) en fans kunnen dan ook niet wachten om hem ein-de-lijk eens op het witte doek te zien. Marvel zal overigens waarschijnlijk niet snel een solofilm over Namor maken (balen), omdat de distributierechten daarvan nog altijd in handen zijn van concurrent Universal.

NieuwsFilm

meest populair