Humor

Mooie fanart toont Ironheart zoals ze naar het MCU kan komen

Of Ironheart ooit te zien zal zijn is de vraag, maar toch.

door Jim Pedd om 07:32 in Humor
Zo nu en dan zien we fanart die heel erg de moeite van het plaatsen waard is. Vandaag bijvoorbeeld van het personage Riri Williams, a.k.a. Ironheart in kostuum.

We hadden natuurlijk al Iron Man, maar die is dood in het MCU. En dus moet er een opvolger komen met een harnas. Het gerucht gaat al langere tijd dat Marvel denkt aan Riri Williams om hem op te volgen. Eerder was er bijvoorbeeld het verhaal dat ze een eigen serie op streamingdienst Disney+ zou krijgen.

Concept art
Vandaag plaatst Raf Grassetti gave concept art die een beetje laat zien hoe Ironheart er in live-action uit zou kunnen zien. Het is maar concept art, maar het ziet er wel erg gaaf uit. Zo zou het personage er prima uit kunnen zien in een live-action film of serie.

Overigens zou het ook kunnen dat niet Riri in het harnas van Ironheart kruipt. Een andere optie schijnt te zijn dat Morgan Stark de helm mag dragen. Hieronder de concept art:
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

De positie van het hoofd is apart gedaan. Het komt raar over.

kokosnoot

Avatar

Belangrijkste voor de slaagkans is het charisma van de persoon die in dat harnas/bodysuit gaat.

En hoop dat door de jeugdige keuze van Marvel comics in dit geval het niet te Disney braaf wordt. Dus formule grapjes, aktie etc Dan worden alle films 1 pot nat. Dus er is zeker nog genoeg challenge voor Disney/Marvel.

NieuwsFilm