Disney+ neemt bioscoopfilm 'Clouds' over

Disney+ neemt bioscoopfilm 'Clouds' over

Warner Bros. trekt de film Clouds terug en verkoopt deze aan Disney+.

Afgelopen weken worden door Disney+ heel wat nieuwe films en series aangekondigd. Het is duidelijk dat de streamingdienst nog meer een prioriteit wordt van The Walt Disney Company. Nu worden er zelfs projecten van de concurrent overgenomen.

Opvallend is dat Disney+ de film Clouds van Warner Bros. heeft overgenomen. Dit is vooral opmerkelijk aangezien Warner eind deze maand HBO Max lanceert in de Verenigde Staten. Toch heeft de studio besloten de film over te hevelen naar de concurrent.

Clouds: jonge zanger met kanker
Clouds heeft rollen voor onder meer Fin Argus (The Gifted), Sabrina Carpenter, Madison Iseman, Thomas Everett Scott en Neve Campbell. Argus speelt een 17 jarige zangtalent dat te horen krijgt dat hij een niet veel voorkomende botkanker (osteosarcoma) heeft.

Het muzikale drama is verfilming van het boek Fly a Little Higher: How God Answered a Mom's Small Prayer in a Big Way van schrijver Laura Sobiech. Clouds moest nog dit jaar in de bioscoop verschijnen, dus de kans is groot dat deze nu snel op Disney+ debuteert.

NieuwsFilm

meest populair