'Mad Max 5' komt er écht en het wordt een prequel

'Mad Max 5' komt er écht en het wordt een prequel

Eindelijk is de film in de maak!

Mad Max: Fury Road-regisseur George Miller bevestigt nu in een interview dat er hard gewerkt wordt aan Mad Max 5. Het wordt geen vervolg op Fury Road, maar een prequel die draait om Furiosa. En nee, we krijgen geen Charlize Theron te zien in de film.

Miller raakte tijdens het maken van Fury Road helemaal geïntrigeerd door het personage Furiosa. Hij bedacht een uitgebreid achtergrondverhaal voor het personage en mag nu dus een prequel over haar leven maken.

Furiosa-prequel
De regisseur sprak met de New York Times over zijn werk aan de film. Hij werkt op basis van een scenario dat hij samen met medeschrijver Nick Lathouris maakte. Hij overwoog om Theron de rol opnieuw te laten spelen, maar dat gaat niet werken. Het de-agen is nog niet daar waar het zijn moet.

"Ik heel lang dacht ik dat we gewoon CG konden gebruiken om Charlize jonger te maken. Maar ik geloof dat we er nog niet zijn. Ondanks een waardevolle poging met The Irishman, heb ik nog altijd het gevoel dat het zich in uncanny valley bevindt. Iedereen staat op het punt om het op te lossen, vooral Japanse gamedesigners, maar het probleem is geloof ik nog vrij groot."

NieuwsFilm

meest populair