Beeldschone Ana de Armas deelt gepassioneerde zoenvideo

Beeldschone Ana de Armas deelt gepassioneerde zoenvideo

De Cubaanse actrice is al een tijdje samen met Ben Affleck.

Deze week lanceerde de bekende Puerto Ricaanse rapper Residente zijn nieuwe nummer Antes Que El Mundo Se Acabe. In de bijbehorende videoclip zijn zoenende koppeltjes van over heel de wereld te zien. Bijzonder is dat ook niemand minder dan Ben Affleck en zijn nieuwe vlam Ana de Armas mee hebben gedaan..

In de videoclip van Residente tonen vele stelletjes hun liefde voor elkaar. In Antes Que El Mundo Se Acabe (vertaald: Before the World Ends) zingt Residente over thema's die gerelateerd zijn aan de hele coronasituatie. En daar hoort het samenzijn dus ook bij.

Na ongeveer twee minuten komen Ben Affleck (47) en Ana de Armas (32) in beeld. Zij geven elkaar een gepassioneerde zoen middenin de woestijn van Californië.


Nieuw sterrenkoppel
Sinds maart is bekend dat Affleck officieel samen is met De Armas. De twee leerden elkaar kennen op de set van Deep Water. Eerder verschenen er romantische foto's van het stel die waren gemaakt tijdens hun vakantie in Cuba, het thuisland van De Armas. Begin deze maand maakten ze hun relatie officieel bekend via Instagram.

NieuwsFilm

meest populair