Netflix-film 'The Old Guard' toont machtige onsterfelijke krijgers

Netflix-film 'The Old Guard' toont machtige onsterfelijke krijgers

Charlize Theron draagt een grote bijl.

Netflix zet in juli de film The Old Guard online. Daarin speelt actrice Charlize Theron de onsterfelijke krijger Andromache. Dat doet ze met een flinke bijl, die we zien op een nieuwe foto uit de film.

Daarnaast is er nog een nieuw beeld vrijgegeven uit de actiefilm. Daarop zien we Theron samen met de andere onsterfelijken, die gespeeld worden door KiKi Layne, Luca Marinelli en Marwan Kenzari.

Nieuwe foto's
"Ik had na de opnames echt ongelofelijke schouders," lachte Theron over de training die ze moest doorstaan voor de film. Ze draagt een bijl met zich mee die je met twee handen moet gebruiken. "Dat heb ik nooit eerder hoeven doen. Je moet leren vechten met zo'n enorm ding en dat op een manier dat je de persoon met wie je vecht niet per ongeluk vermoordt."

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
The Old Guards draait om een stel onsterfelijke krijgers. Zij jagen op mensenhandelaars, terroristen en anderen die het voorzien hebben op de onschuldigen. Als de nieuwe onsterfelijke Nile zich bij hen voegt, moet het team nog harder werken om te voorkomen dat een CIA-agent en historicus hen weet op te sporen.

NieuwsFilm

meest populair